Football Talk

Μοιραίος αλλά με γκολ ο Μπενζεμά, εκτός... αγώνα Καντέ και Φαμπίνιο, αποκλεισμός για την Αλ Ιτιχάντ! (video)

Μοιραίος αλλά με γκολ ο Μπενζεμά, εκτός... αγώνα Καντέ και Φαμπίνιο, αποκλεισμός για την Αλ Ιτιχάντ! (video)

Ηχηρό «ράπισμα» στον Μπενζεμά και την παρέα των ΓκαγιάρδοΦαμπίνιο και Καντέ από την... αιγυπτιακή Αλ Αχλί. Ντροπιαστικός... εντός έδρας αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Η Αλ Αχλί… Καίρου «ξέρανε» την Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά και των λοιπών «αστέρων» με σκορ 3 – 1 και την άφησε εκτός ημιτελικών Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Οι Αιγύπτιοι, αιφνιδίασαν τους Σαουδάραβες στο 21΄ανοίγοντας το σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλ Μααλούλ. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο σταρ της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά, έγινε μοιραίος καθώς είδε τον πέναλτι που εκτελεί να σταματά πάνω στον τερματοφύλακα των τυπικά γηπεδούχων, Αλ Μουαγιούφ.

Όμως, η παρέα των Μπενζεμά, Καντέ και Φαμπίνιο δεν είχε δει ακόμη τα χειρότερα. Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αιγύπτιοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με σουτ του Ελ Σαχάτ στο 54΄. Η τούρτα είχε και κερασάκι, το οποίο προσέθεσε λίγο αργότερα (62’) ο Εμάμ Ασούρ, προκαλώντας απογοήτευση στους πρακτικά γηπεδούχους Σαουδάραβες του Γκαγιάρδο.

Το μόνο που άλλαξε ήταν το γκολ της τιμής που βρήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο «μοιραίος» Μπενζεμά, διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1.

Έτσι λοιπόν, η Αλ Αχλί του Καίρου εξασφαλίζει το τελευταίο εισιτήριο για τα παιχνίδια των ημιτελικών, εκεί όπου ήδη την περιμένει η κάτοχος του Copa Libertadores, Φλουμινένσε (18/12). Στον άλλο ημιτελικό, η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την ιαπωνική Ουράβα Ρεντς (19/12).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0