Football Talk

«Γκέλα» για τη Μακάμπι πριν τον Παναθηναϊκό!

«Γκέλα» για τη Μακάμπι πριν τον Παναθηναϊκό!
Η Μακάμπι Χάιφα «κόλλησε» στο 1-1 (10/12) με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και προβλημάτισε εν όψει του... τελικού στη Λεωφόρο!
Ο Παναθηναϊκός «υποδέχεται» τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (14/12), στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των δύο ομάδων. Και οι Ισραηλινοί, δεν θα έρθουν με την ψυχολογία στα... ύψη, σε ένα ματς που τους «κάνει» μόνο η νίκη και κανένα άλλο αποτέλεσμα!

Στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν τον «τελικό της Λεωφόρου», έμειναν στο 1-1 (10/12) εντός έδρας, απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ισραήλ.

Βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σούα στο 20'. Στο 69ο λεπτό, έφεραν το ματς στα ίσα με τον Πιερό και στο 79', απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω της αποβολής του γκολκίπερ Μιγκέλ Σίλβα! Το σκορ, πάντως, δεν άλλαξε έως το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μακάμπι Χάιφα (Μεσάι Ντέγκο): Κάιουφ, Σούντγκρεν, Σεκ, Γκέρσον (67' Σίμπλι), Κορνούτ, Ζαμπέρ, Σόου (58' Ραφαέλοφ), Κχαλάλι, Τσέρι, Χαγιά (57' Ντέιβιντ), Πιερό.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Γιόσι Αμπουξίς): Σίλβα, Μπίτον (46' Μορόζοβ), Ντγκάνι, Νταχάν, Μιζράχι, Σορό, Κριέφ, Μούζιε (81' Σάσον), Γιόνα (73' Αζάρια), Σούα, Φράιντεϊ (90' Ασκενάζι).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0