Football Talk

Ο Έντσο Φερνάντες, ο Σάκα και ο… Κωνσταντέλιας: Πώς να μείνει εκτός της κορυφαίας ενδεκάδας ο Έλληνας του ΠΑΟΚ;

Ο Έντσο Φερνάντες, ο Σάκα και ο… Κωνσταντέλιας: Πώς να μείνει εκτός της κορυφαίας ενδεκάδας ο Έλληνας του ΠΑΟΚ;

«Κλέβει» την παράσταση, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο ΠΑΟΚ – Λαμία και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας, μαζί με ποδοσφαιριστές – θηρία, κάτω των… 23!

Ήταν δεδομένα ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Κωνσταντέλια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στην 13η αγωνιστική της Super League, με αντίπαλο τη Λαμία.

Αρχικά, άνοιξε το σκορ στην Τούμπα, μόλις για πρώτη φορά στην καριέρα του, εν συνεχεία συμμετείχε στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, και τέλος, κατέγραψε ακόμη μία ασίστ στο πρωτάθλημα, προκειμένου να διαμορφώσει ο Σάστρε το τελικό 3-0.

Κάπως έτσι, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προσέλκυσε για ακόμη μία φορά τα βλέμματα πάνω του, με τον Έλληνα να συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας, από ποδοσφαιριστές κάτω των 23ων ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση να αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Μία λίστα που περιλαμβάνει και τους Μπουκάγιο Σάκα και Έντσο Φερνάντες, με τον τελευταίο να είναι και ο MVP της εβδομάδας, 48 ώρες πριν από την ήττα της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0