Football Talk

Συνεχίζει τις… βασιλικές εμφανίσεις ο Μπέλιγχαμ, μία «ανάσα» από το Europa η Μπράγκα (video)

Συνεχίζει τις… βασιλικές εμφανίσεις ο Μπέλιγχαμ, μία «ανάσα» από το Europa η Μπράγκα (video)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν συμβιβάστηκε με την ισοπαλία, απέναντι στη Νάπολι και με το νέο της «βασιλιά», Τζοντ Μπέλιγχαμ συνεχίζει την… απόλυτη πορεία της (4-2, 29/11). Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η Μπράγκα δεν έχασε από την Ουνιόν (1-1, 29/11) και δείχνει να είναι αυτή που θα «κλείσει» θέση Europa League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τη Νάπολι «χάρισαν» μία υπέροχη ποδοσφαιρική… παράσταση. Η «Βασίλισσα» στο τέλος του αγώνα βρέθηκε όμως και πάλι από πάνω, διατηρώντας το απόλυτο στο φετινό Champions League, με πρωταγωνιστή και πάλι τον φοβερό Μπέλιγχαμ (4-2, 29/11). Η Μπράγκα έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες, στάθηκε στο… ύψος της και με την ισοπαλία δηλώνει έτοιμη να «κλειδώσει» την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League (1-1, 29/11).

«Τρελό» ξεκίνημα στο Μπερναμπέου, με τον Σιμεόνε να κάνει το 1-0 στο 9ο λεπτό και μόλις δύο λεπτά μετά ο Ροντρίγκο με έναν «κεραυνό» ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Μπέλιγχαμ πήρε το… όπλο του στο 22ο λεπτό. Ο Αλάμπα έκανε την σέντρα και ο Άγγλος με κεφαλιά στην κίνηση ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στην επανέναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ανγκισά με μία εκπληκτική ατομική ενέργεια ισοφάρισε για τους «παρτενοπέι» σε 2-2.

Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι οδεύει για την ισοπαλία, ο 19χρονος Παζ έκανε το… θαύμα του και στο 84ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην «Βασίλισσα».

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χοσέλου, μετά από εκπληκτική πάσα του Μπέλιγχαμ για το 4-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δύσκολο ξεκίνημα για την Μπράγκα, καθώς στο 30ο λεπτό ο Νιακατέ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 42ο λεπτό ο Γκόσενς κεφαλαιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του σκοράροντας το 1-0.

Οι Πορτογάλοι όμως δεν τα παράτησαν και δικαιώθηκαν. Ο Τζαλό στο 51’ με ένα δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον αντίπαλο κίπερ ισοφαρίζοντας σε 1-1.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0