Football Talk

Χρειαζόμαστε και άλλα ματς όπως το Λαμία – Ατρόμητος 3-3 (video)

Χρειαζόμαστε και άλλα ματς όπως το Λαμία – Ατρόμητος 3-3 (video)

Το παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αδιαμφισβήτητα αυτό ανάμεσα σε Λαμία και Ατρόμητο (3-3, 26/11). Οι δύο ομάδες μας χάρισαν μία αναμέτρηση που είχε πραγματικά τα πάντα. Γκολ, πέναλτι, VAR, αλλά και κανένα νικητή.

Ποιος θα το φανταζόταν πως το ΛαμίαΑτρόμητος θα ήταν ένα παιχνίδια γεμάτο γκολ, φάσεις και αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Κι όμως οι δύο ομάδες σε ένα «ροντέο» με έξι τέρματα, δεν πήραν τη νίκη (3-3, 26/11), χάρισαν όμως μία πανέμορφη ποδοσφαιρική παράσταση, σε όποιον τυχερό αφιέρωσε τον χρόνο του για να παρακολουθήσει το παιχνίδι αυτό.

Δυνατό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, με τον Αζεβέδο να σκοράρει μόλις στο 4ο λεπτό. Ο παίκτης του Ατρομήτου δοκίμασε το μακρινό σουτ και με λίγη τύχη νίκησε τον αντίπαλο κίπερ.

Οι Περιστεριώτες στο 8ο λεπτό διπλασίασαν το προβάδισμα τους, με τον Κούεν να «καρφώνει» με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λαμία μπόρεσε να μειώσει στο 13’, όταν ο Μαρτίνες βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 17ο λεπτό ο Κοσέλεφ είπε σπουδαίο «όχι» στην εκτέλεση πέναλτι του Βαλένσια, με το σκορ να παραμένει στο 2-1.

Η Λαμία πήρε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση από την απόκρουση αυτή και στο 22’ ο Σλίβκα έφερε στα ίσα το ματς. Ο επιθετικός των γηπεδούχων, αφού πήρε την μπάλα από τον Καρλίτος έκανε εύκολα το 2-2.

Οι Φθιωτείς έκαναν την ολική ανατροπή στο 54ο λεπτό. Ο Σίντκλεϊ με κοντινή προβολή ανέτρεψε τα… δεδομένα για το 3-2.

Ο Ατρόμητος είχε άλλη μία ευκαιρία από τα 11 βήματα και δεν αστόχησε. Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 3-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κολέσεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα, Μαρτίνες (71’ Τόσιτς), Σλίβκα (85’ Ακούνια), Τσιλούλης, Καρλίτος.

Στον πάγκο έμειναν οι Κορνέζος, Στάνκο, Μάλτσι, Αμαράλ, Βασιλαντωνόπουλος, Λόνγκο

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έντερ (83’ Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Φριντζόνσον (46’ Ρομπάιγ), Καμαρά (90’+4’ Κούεν), Βαλένσια, Βέργος (67’ Αντζιέλσκι).

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0