Football Talk

Ο καλύτερος «θεατής» στα φάουλ του Μέσι είναι πάντα ο τερματοφύλακας της… ομάδας του! (video)

Ο καλύτερος «θεατής» στα φάουλ του Μέσι είναι πάντα ο τερματοφύλακας της… ομάδας του! (video)

Τρομερό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αναδεικνύοντας γκολ με φάουλ του Λιονέλ Μέσι. Εκτελέσεις… αριστουργήματα, που πάντα παρακολουθείς με μεγαλύτερη ευχαρίστηση, αν κάθεσαι από πίσω!

Πάντα θα υπάρχει αυτή η συζήτηση. Πάντα πολλοί θα θεωρούν πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα, και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα υποστηρίζουν πως οι αριθμοί και τα επιτεύγματα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τέτοια, που έχουν ως συνέπεια ο Πορτογάλος να είναι σημαντικότερος.

Εμείς θα πούμε απλώς πως είμαστε τυχεροί που ζήσαμε στην εποχή τους. Συνεπώς, κάθε φορά που προκύπτει ένα βίντεο με γκολ – ποιήματα, κάθε ενός από τους δύο, θα μπούμε στη διαδικασία να τα παρακολουθήσουμε.

Στην προκειμένη περίπτωση, η συζήτηση αφορά τον Λιονέλ Μέσι. Διότι αισίως, τις τελευταίες ώρες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού, στο οποίο ο Αργεντινός «σούπερ σταρ», σκοράρει με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Βλέποντας τα «χτυπήματα», αντιλαμβάνεται κανείς πως αν μπορούσε να έχει την επιλογή, να είναι ένας ποδοσφαιριστής εκ των «22» που βρίσκονται στο γήπεδο, δεν θα ήθελε να είναι ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ποια θα μπορούσε να είναι λοιπόν η πιο έξυπνη επιλογή; Να είσαι συμπαίκτης του και δη τερματοφύλακας. Ο λόγος; Διότι βλέπεις το φάουλ από… πίσω. Διακρίνεις ολόκληρη την τροχιά που διανύει η μπάλα.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0