Football Talk

Το ποδόσφαιρο δεν έχει χρώματα και… φύλα: «Γράφεται» ιστορία στη Γερμανία, η Έτα τα κατάφερε!

Το ποδόσφαιρο δεν έχει χρώματα και… φύλα: «Γράφεται» ιστορία στη Γερμανία, η Έτα τα κατάφερε!

Σπουδαία στιγμή για τη Μαρί- Λουίζ Έτα, που θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα καθίσει σε πάγκο ανδρικής ομάδας, επί γερμανικού εδάφους.

Ο Ουρς Φίσερ αποτελεί παρελθόν από την Ουνιόν Βερολίνου, με τον σύλλογο να έχει ξεκινήσει άσχημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο και τον ίδιο να έμοιαζε πως δεν μπορούσε πλέον να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του, παρά την «ιστορική» πορεία πέρυσι και την έξοδο στο Champions League!

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Μάρκο Γκρότε, γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά η πολύ σημαντική είδηση σε ό,τι αφορά τον νέο τεχνικό της Ουνιόν είναι ότι θα έχει για πρώτη βοηθό μια γυναίκα!

Η Μαρί-Λουίζ Έτα μπορεί να νιώθει πολύ περήφανη καθώς από 'δω και πέρα θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας ανδρών της Ουνιόν Βερολίνου, ούσα η πρώτη γυναίκα που το καταφέρνει.

Η ίδια είναι πρώην παίκτρια, έπαιζε ως μέσος και, μάλιστα, έχει κατακτήσει και το Champions League, και το πρωτάθλημα Γερμανίας και το κύπελλο στη χώρα. Αποχώρησε από την ενεργό δράση πριν από μία πενταετία, έχοντας αγωνιστεί στο Αμβούργο, στην Κλόπενμπεργκ, στη Βέρντερ Βρέμης και στην Πότσδαμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0