Football Talk

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρουσιαστεί από την πρόεδρο της Ρίο Άβε ως υποψήφιος επενδυτής»

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρουσιαστεί από την πρόεδρο της Ρίο Άβε ως υποψήφιος επενδυτής»

Η «Record» αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ πιθανόν να γίνει ο νέος επενδυτής της Ρίο Άβε.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να επενδύσει και στην πορτογαλική ομάδα Ρίο Άβε.

Τοπικά μέσα αναφέρουν για το ενδιαφέρον του Μαρινάκη, όμως η «Record» το προχωράει ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει πως η πρόεδρος της ομάδας, Αλεξαντρίνα Κρους θα τον παρουσιάσει σύντομα ως υποψήφιο επενδυτή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η είσοδος του Έλληνα μεγιστάνα, που θα εγκριθεί από τους εταίρους της Ρίο Άβε, θα φέρει άμεσες και έμμεσες επενδύσεις. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ικανοποιημένοι με την πρόταση, την οποία θεωρούν εξαιρετική και η οποία θα επιτρέψει την οικονομική βιωσιμότητα της Ρίο Άβε, με την εγγύηση ότι αυτή θα διατηρήσει την ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και ολόκληρο τον τρόπο εργασίας που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια. Θα υπάρχει φυσικά στενή παρακολούθηση από τον Μαρινάκη, αλλά με τη Ρίο Άβε να έχει τη δική της διαχειριστική αυτονομία", αναφέρει η "Record", η οποία χαρακτηρίζει την ερχόμενη Κυριακή ως "καθοριστική ημέρα για το μέλλον της Ρίο Άβε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0