Football Talk

Θα περάσει… δύσκολα στην Εθνική: Η «ψυχρή» υποδοχή του Μαγκαλάες στον Έντρικ, στην προπόνηση της Βραζιλίας! (video)

Θα περάσει… δύσκολα στην Εθνική: Η «ψυχρή» υποδοχή του Μαγκαλάες στον Έντρικ, στην προπόνηση της Βραζιλίας! (video)

Ο Έντρικ εντυπωσιάζει στην Παλμέιρας, κερδίζοντας δίκαια μία θέση στην Εθνική Βραζιλίας. Στην πρώτη του προπόνηση, όμως, ο 17χρονος βίωσε μία… τραυματική εμπειρία, από το «καλωσόρισμα» που του επεφύλασσε ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες!

Τι να πει κανείς για τον Έντρικ; Ο 17χρονος έχει ήδη κάνει γνωστό το όνομά του παγκοσμίως, με τα κατορθώματά του στην Παλμέιρας. Κάτι που οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ο μικρός ζει το… όνειρο κάθε μέρα και πλέον, έφτασε η στιγμή να φορέσει και το εθνόσημο. Ο Έντρικ κλήθηκε στην Εθνική Βραζιλίας για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν απέναντι σε Κολομβία και Αργεντινή, στη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ.

Θα περίμενε κανείς οι υπόλοιποι συμπαίκτες του να φροντίσουν ώστε να αισθανθεί σαν στο «σπίτι» του. Ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη!

O 25χρονος αμυντικός της Άρσεναλ, μπήκε με δύναμη στη διεκδίκηση της μπάλα σε μία φάση με τον νεαρό επιθετικό, πετώντας τον κάτω με τον ώμο του! Σίγουρα ο Έντρικ δεν είχε και την πιο «θερμή» υποδοχή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0