Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 5-1: Μπορεί και χωρίς τον Μπέλιγχαμ (videos)

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 5-1: Μπορεί και χωρίς τον Μπέλιγχαμ (videos)
Καταιγιστική η Ρεάλ με μπροστάρηδες Βινίσιους (42' και 48') και Ροντρίγκο (50' και 84' και δύο ασσίστ για τα γκολ του έτερου Βραζιλιάνου) σάρωσε με 5-1 τη Βαλένθια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για την 12η αγωνιστική της La Liga (11/11). Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Καρβαχάλ ενώ για τη Βαλένθια μείωσε ο Ντούρο στο 88'. Από τις κερκίδες είδε το ματς ο Μπέλιγχαμ που θα μείνει εκτός για 2 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στο ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.
Υπό το βλέμμα του τραυματία Τζουντ Μπέλιγχαμ (θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον ώμο), ο οποίος παρακολούθησε το ματς παρέα με τη μητέρα του, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Βαλένθια για τη 13η αγωνιστική της La Liga, το βράδυ του Σαββάτου (11/11). Η «Βασίλισσα» επιβλήθηκε με 5-1 των «Νυχτερίδων» με γκολ του Καρβαχάλ στο 3', Βινίσιους στο 42' και στο 48' και Ροντρίγκο στο 50' και στο 84'. Το γκολ της τιμής για τη Βαλένθια ο Ντούρο στο 88'.

Οι «Μερένχες» συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν την Τετάρτη με τη Μπράγκα και μόλις στο 3' ο Καρβαχάλ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ με το αριστερό, μετά από ασίστ του Τόνι Κρος.

Οι «Νυχτερίδες» ήταν πολύ απειλητικές, αλλά ο Ντούρο δε μπόρεσε να νικήσει τον Λούνιν σε καμία από τις τρεις(!) μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, και η Ρεάλ τις τιμώρησε, κάνοντας το 2-0 στο 42' με τον Βινίσιους να σπρώχνει πέφτωντας με το... στήθος τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ροντρίγκο.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σαν πραγματική επανάληψη, αφού οι Μαδριλένοι σκόραραν και πάλι στο 3ο λεπτό (48') με το δεύτερο τέρμα του Βινίσιους και πάλι από ασίστ του Ροντρίγκο. Ο δεύτερος, μάλιστα, κατάφερε και αυτός να χριστεί σκόρερ στο 50' μετά από κλέψιμό του και ωραίο τελείωμα, κάνοντας το 4-0.

Το κερασάκι στην τούρτα, για το 5-0, έβαλε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Ροντρίγκο στο 84' με ωραίο τελείωμα από τα πλάγια μετά από πάσα του Γκαρθία. Το μόνο που κατάφερε η Βαλένθια, ήταν να μειώσει σε 5-1 με το Ντούρο στο 88'


Με τη νίκη αυτή, η «Βασίλισσα» μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τζιρόνα στους 2  και αποσπάστηκε στους 5 βαθμούς από την τρίτη Μπαρτσελόνα, η οποία φυσικά έχει ματς λιγότερο (Μπαρτσελόνα - Αλαβές,12/11 στις 17:15).


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι):
Λούνιν, Νάτσο, Αλάμπα, Καρβαχάλ (82' Παθ), Μεντί (77' Γκαρθία), Καμαβινγκά, Κρος, Βαλβέρδε (60' Μόντριτς), Ντίαζ (77' Βάθκεθ), Ροντρίγκο, Βινίσιους (82' Χοσέλου)
Βαλένθια (Ρούμπεν Μπαράχα):
Μαμαρντασβίλι, Παουλίστα, Μοσκέρ, Κορέια (55' Φουλκιέ), Γκαγιά (55' Γκασιορόφσκι), Γκέρα, Πεπέλου (70' Γιάρεμτσουκ), Πέρεθ (70' Γκονζάλεθ), Κανός (64' Γκιγιαμόν), Λοπέζ, Ντούρο


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0