Football Talk

«Φρένο» στη Νάπολι και ιστορικός βαθμός για Ουνιόν! (video)

«Φρένο» στη Νάπολι και ιστορικός βαθμός για Ουνιόν! (video)

Η Ουνιόν κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο βαθμό στην ιστορία της, στο Champions League. Η Νάπολι δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και ο Φοφανά έγραψε ιστορία για τους Γερμανούς (1-1, 08/11).

Μία μέρα που οι οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου δύσκολα θα ξεχάσουν. Η μέρα που η ομάδα τους σημείωσε τον πρώτο της πόντο, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Νάπολι δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (1-1, 08/11).

Ο Φαφανά γίνεται ο ήρωας της βραδιάς για τους Γερμανούς, καθώς είναι ο «χρυσός» σκόρερ του, ιστορικού πλέον, γκολ της ισοφάρισης.

Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ανήκει στη Νάπολι. Ο Νάταν στο 24ο λεπτό έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Το γκολ για τους «παρτενοπέι», ήρθε με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Ο Ρούι έκανε από αριστερά την σέντρα και μετά από κόντρα η μπάλα χτύπησε στον Πολιτάνο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 στο 39’.

Η απάντηση των Γερμανών ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ ο Φοφανά πήρε την μπάλα από την ασταθής απόκρουση του Μερέτ και με ένα ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Με γυριστή κεφαλιά ο Ραχμάνι στο 82’ λίγο έλλειψε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Ρ. Γκαρσία): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Νάταν, Ρούι (77’ Ολιβέιρα), Ανγκισά, Λομπότκα (77’ Σιμεόνε), Ζιελίνσκι, Πολιτάνο, Ρασπαντόρι, Κβαρατσχέλια

Ουνιόν Βερολίνου (Ο. Φίσερ): Ρόνοου, Λεϊτέ, Μπονούτσι, Τζαέκελ, Ρουγιλόν (80’ Γκόσενς), Λαϊντούνι (70’ Κραλ), Κεντίρα, Χάμπερερ, Γιουράνοβιτς (64’ Τρίμελ), Φοφανά, Μπέκερ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0