Football Talk

Το... παράδοξο του ΠΑΟΚ: Πιο εύκολα «διπλό» στο Καραϊσκάκης, παρά νίκη στην Τούμπα! (video)

Το... παράδοξο του ΠΑΟΚ: Πιο εύκολα «διπλό» στο Καραϊσκάκης, παρά νίκη στην Τούμπα! (video)
Κι όμως! Τα τελευταία χρόνια, πιο εύκολα κερδίζει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, παρά στην Τούμπα! Πότε ήρθε το τελευταίο «τρίποντο» στην έδρα του;
Οι πιθανότητες ενός «διπλού», έμοιαζαν λίγες. Από τη μία, η κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. Από την άλλη, ο επιβλητικός Ολυμπιακός απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Το «σκηνικό» έδειχνε διαμορφωμένο, για να έχουν οι γηπεδούχοι τον πρώτο λόγο. Κι όμως, οι προβλέψεις, πήγαν... περίπατο!

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε διαβασμένος και... σεληνιασμένος. Όχι μόνο πήρε το «διπλό», αλλά έως το 85ο λεπτό κέρδιζε με 4-0, πριν διαμορφωθεί στο φινάλε, το 4-2 ως τελικό σκορ.

Πάντως, όσο απίθανο αποτέλεσμα κι αν έμοιαζε πριν τη σέντρα το «διπλό», βάσει της παράδοσης των τελευταίων ετών, δεν ήταν! Ή τουλάχιστον, ήταν πιο πιθανό, από μία νίκη στην Τούμπα!



Από τη σεζόν 2018/19 κι έπειτα, δηλαδή την τελευταία πενταετία, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να φύγει με νίκη από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, τέσσερις φορές, σε δέκα ματς πρωταθλήματος. Είτε κανονικής διάρκειας, είτε Play Offs.

Παράλληλα, δύο φορές δεν ηττήθηκε. Εν ολίγοις, ο απολογισμός του σε δέκα ματς, είναι 14 βαθμοί. Από την άλλη πλευρά, στην Τούμπα τα «ζόρια» μοιάζουν μεγαλύτερα.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά σε εννέα ματς, ο ΠΑΟΚ έχει μόλις δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Απολογισμός; Εννέα βαθμοί, με την τελευταία εντός έδρας νίκη να εντοπίζεται στις 18 Απριλίου του 2021!



Παρά το σπουδαίο «διπλό», λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχει μία «υψηλή αποστολή» στο ματς της Τούμπας, στον δεύτερο γύρο της Stoiximan Super League.

Εκεί, θα θελήσει να δώσει «τέλος» στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός, θα έχει στο μυαλό του την... εκδίκηση, μετά τη βαριά ήττα της 5ης Νοεμβρίου του 2023.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0