Football Talk

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-1: «Λιοντάρια» όνομα και πράγμα, μία... ανάσα απ' την 6άδα με ανατροπή!

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-1: «Λιοντάρια» όνομα και πράγμα, μία... ανάσα απ' την 6άδα με ανατροπή!
Ποιος να του «χαλάσει» το όνειρο; Ο Πανσερραϊκός έκανε απίστευτη ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ (06/11, 2-1) και βρίσκεται στο -2 από τον Άρη και την πρώτη εξάδα της Stoiximan Super League, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο!
Ο Πανσερραϊκός, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να φτάσει σε μία μεγαλειώδη ανατροπή, και προσπέρασε τον ΟΦΗ στη βαθμολογία!

Τα «Λιοντάρια» επικράτησαν με σκορ 2-1 (06/11) στην έδρα τους, και πλέον, έχουν... βλέψεις για ακόμα πιο ψηλά, αφού έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο, βρίσκονται στο -2 από τον έκτο, Άρη!

Χατζηστραβός (24') και Μούργος (88' πεν.) τα γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Ριέρα να έχει «ανοίξει» το σκορ στο 16'.

Οι Κρητικοί έφεραν το παιχνίδι στα καρέ του Πανσερραϊκού, από την αρχή του αγώνα, και κατάφεραν να προηγηθούν στο 16ο λεπτό. Ο Τοράλ «τρύπησε», με εκπληκτική κάθετη, την άμυνα των γηπεδούχων και ο Ριέρα, αφού πέρασε και τον Χοβάν, ευστόχησε σε κενή εστία για το 0-1.

Η απάντηση των «Λιονταριών» ήταν γρήγορη, και ήρθε με ένα εξαιρετικό γκολ, 8 λεπτά αργότερα. Οι Χατζηστραβός και Μασαρίποφ συνεργάστηκαν, και ο πρώτος, με αριστερό πλασέ από τα όρια της περιοχής, έστειλε τη μπάλα συστημένη στη γωνία του Μπάουμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, καθώς οι μονομαχίες επικράτησαν. Σε μια από αυτές, εντός της περιοχής του ΌΦΗ, ο Άλεξιτς πρόλαβε τη μπάλα προ του Καρό, ο οποίος τον ανέτρεψε, με τον Παπαπέτρου να δείχνει το σημείο του πέναλτι, έπειτα και από υπόδειξη του VAR (Τσέτσιλας).

Ο Μούργος σημάδεψε σωστά, και έγινε η «χρυσή» αλλαγή του Γκαρσία, δίνοντας το προβάδισμα, και εν τέλει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 
Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι (90’ Δεληγιαννίδης) , Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (76’ Πεταυράκης), Στάικος, Χατζηστραβός, Μορέιρα, Μασαρίποφ (76’ Γούλερι), Τομάς (70’ Μούργος), Άλεξιτς (90’ Κολομπίνο)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Καρώ (91’ Μοσκέρα), Πασαλίδης, Βούρος, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Γκαγιέγκος, Μεγιάδο (90’ Γκλάζερ), Τοράλ (48’ Φελίπε), Ριέρα (91’ Νέιρα), Ντίκο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0