Football Talk

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και ο… ΠΑΟΚ: Οι πιο «βαριές» εντός έδρας ήττες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και ο… ΠΑΟΚ: Οι πιο «βαριές» εντός έδρας ήττες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ! (video)

Το ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα. Το συνέχισε η Ρεάλ Μαδρίτης, πέντε μήνες μετά. Το κακό… τρίτωσε στην Ελλάδα, από τον ΠΑΟΚ μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βλέπει την ομάδα του να δέχεται 3+ γκολ σε εντός έδρας ματς της!

Ουδείς περίμενε πως ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα κατέληγε σε θρίαμβο των φιλοξενούμενων. Δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να προβλέψει κανείς και σαφέστατα, δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν δύο κορυφαίες ομάδες της Super League τίθενται αντιμέτωπες.

Οι Θεσσαλονικείς όμως, πραγματοποίησαν μία εκπληκτική εμφάνιση στον Πειραιά, μερικές ημέρες μετά τη χειρότερη, φετινή δική τους, στην OPAP Arena, απέναντι στην ΑΕΚ. Προηγήθηκαν με τον Ζίβκοβιτς, άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων, εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Πορόσο και έκαναν το 2-0 με πέναλτι, προτού «χτυπήσουν» στους ανοιχτούς χώρους.

Το 3-0 του Μπράντον Τόμας και το 4-0 από την εκπληκτική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια γύρισαν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ δύο χρόνια πίσω. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως στην προπονητική του καριέρα, μόνο δύο ομάδες τον έχουν κερδίσει εντός έδρας με ανάλογη ευκολία, όπως ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Ρεάλ Μαδρίτης, τον Μάιο του 2021, με 4-1, όταν αυτός βρισκόταν στον πάγκο της Γρανάδα και πέντε μήνες νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα, με 4-0, με τον Λιονέλ Μέσι να έχει σημειώσει και δύο γκολ στην εν λόγω συνάντηση.

Πλέον, το κακό… τρίτωσε για τον Ισπανό, με το τελικό 4-2 πάντως να αφήνει πάντως μία καλύτερη «γεύση», συγκριτικά φυσικά με το 4-0 που είχε διαμορφωθεί νωρίτερα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0