Football Talk

Άρης - Ατρόμητος 1-3: Μέγα κάζο για τους Θεσσαλονικείς με αύρα... Ατζούν

Άρης - Ατρόμητος 1-3: Μέγα κάζο για τους Θεσσαλονικείς με αύρα... Ατζούν
Διπλό μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πήρε ο Ατρόμητος με 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League το βράδυ της Κυριακής (05/11)
Υπό τη σκιά των δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ατζαλί για δραστηριοποίηση με την ομάδα του Περιστερίου, ο Ατρόμητος συνέχισε στις νίκες και επιβλήθηκε με 3-1 του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League (05/11). O Άρης έμεινε σε μια φλύαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και αν και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φαμπιάνο στο 39' το γκολ του Φριτζόνσον από το 25', στη συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις των «Περιστεριωτών», οι οποίοι έφτασαν με σχετική ευκολία στη νίκη με 3-1 με γκολ του Βαλένσια από το σημείο του πέναλντι στο 55' και του Καμαρά στο 77'.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Ατρόμητος ανέβηκε στους 9 βαθμούς και την 10η θέση παίρνοντας ανάσα και ψυχολογία για τη συνέχεια. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην 6η θέση και τους 14 βαθμούς, με τον ΟΦΗ βέβαια να είναι στους 13 και να έχει ένα ματς λιγότερο (Πανσερραϊκός - ΟΦΗ, 18:00, 06/11)



Ο Άρης μπήκε στο ματς με διάθεση να επιβληθεί, είχε την κατοχή και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 19' όπου μετά το λάθος του Ασεβέδο, η μπάλα έφτασε στον Μοντόγια, αλλά ο Τσιντώτας είπε «όχι» και ο Φαμπιάνο με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ στο κόρνερ. Αυτή η διπλή φάση του Άρη ξύπνησε τον Ατρόμητο, ο οποίος στο 25' άνοιξε το σκορ όταν σε γέμισμα του Ντε Μποκ στην περιοχή, ο Ρομπάιγ γύρισε τη μπάλα και ο Φριτζόνσον πρόλαβε τον Κουέστα και σημείωσε το 1-0.

Ο Άρης διατήρησε την κυριαρχία του και στο 36' κατάφερε να κερδίσει πέναλντι μετά από ανατροπη του Παναγίδη από τον Κεσχρίντα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαμπιάνο, ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον Τσιντώτα, αλλά κατάφερε να πάρει το «ριμπάουντ» και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 39'.

Δίχως κάτι αξιόλογο φτάσαμε και ως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου, ο Άρης ήταν και πάλι εκείνος που έδινε ρυθμό στην αναμέτρηση, αλλά δε μπορούσε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Τσιντώτα. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά του Τσακμάκη να περνάει λίγο άουτ από εκτέλεση φάουλ του Κούντε στο 50' και στο 53' κερδίζει πέναλντι από χέρι του Φερστράετε. Ο Βαλένσια δε λάθεψε από την άσπρη βούλα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2 στο 55'. 

Από το γκολ και μετά το ματς ανήκει στον Ατρόμητο με τον Κουέστα να λέει όχι στον Ρομπάιγ στο 56', το γκολ του Καμαρά στο 71' ακυρώνεται ως οφσάιντ, αλλά όχι και το γκολ του στο 77' όταν και πέρασε τη μπάλα ανάμεσα από Φαμπιάνο και Μπράμπετς και έκανε το 1-3.

6018614_1.jpg


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα, Φερστράετε (83' Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ (83' Πάρντο), Παναγίδης (68' Κάρλσον), Μενέντεζ (59' Ζαμόρα), Μορόν

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ιμερέκοβ (46' Τσακμάκης), Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ, Φριντζόνσον (70' Ανγκιέλσκι), Καμαρά, Ρομπάιγ (71' Έρλινγκμαρκ), Βαλένσια

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0