Football Talk

Βόλος – Κηφισιά 2-1: Χάρη στους Μπερτόλιο και Ντέλετις «ξεκόλλησε» από τον… πάτο της βαθμολογίας (video)

Βόλος – Κηφισιά 2-1: Χάρη στους Μπερτόλιο και Ντέλετις «ξεκόλλησε» από τον… πάτο της βαθμολογίας (video)

Βαθμολογική «ανάσα» για τον Βόλο, που επικράτησε με 2-1 απέναντι στη νεοφώτιστη Κηφισιά και με την πρώτη του νίκη στην σεζόν, δεν βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χρειάστηκαν να περάσουν εννέα αγωνιστικές της Stoiximan Super League για να καταφέρει ο Βόλος να πανηγυρίσει το πρώτο του φετινό τρίποντο. Η Κηφισιά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε εύκολα με 2-1 στο Πανθεσσαλικό, ενώ τελείωσε το παιχνίδι και με εννέα παίκτες.

Στο 16ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μπερτόλιο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 21’ όταν πήρε την μπάλα από το κακό διώξιμο του Αναγνωστόπουλου και έκανε με κοντινό πλασέ το 1-0.

Ο Τσαπάν στο 72ο λεπτό πήρε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν άργησε να επηρεάσει την Κηφισιά, με τον Βόλο στο 75’ να «κλειδώνει» τη νίκη με πανέμορφο τελείωμα του Ντέλετιτς.

Ο Οζέγκοβιτς έδωσε ελπίδες στην ομάδα του, με ένα τρομερό διαγώνιο σουτ στο 82’ μειώνοντας σε 2-1.

Στο 85ο λεπτό όμως η Κηφισιά έμεινε και με εννέα παίκτες καθώς ο Σάντος μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μπερτόλιο, αποβλήθηκε (και αυτός) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Τρουιγέ, Γκλάβσιτς, Ντέλετιτς (78' Μπαριέντος), Μπερτόγλιο, Κονρέτ, Γκαρσία

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας (87' Παπασάββας), Λούμορ, Τετέι, Σναϊντερλέν, Σάντος, Ιλίεφ (46' Μπιφουμά), Τσάπαν, Οζέγκοβιτς


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0