Football Talk

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Τα 5+1 ματς που «ανάγκασαν» τον ΠΑΟΚ να τον... δέσει έως το 2028! (video)

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Τα 5+1 ματς που «ανάγκασαν» τον ΠΑΟΚ να τον... δέσει έως το 2028! (video)

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την ανανέωση του Κορτάσκι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έως και το 2028. Ο ΠΑΟΚ δεν αφήνει τον Κροάτη κίπερ να πάει… πουθενά και το BN Sports θυμάται 5+1 εμφανίσεις του, που αποδεικνύουν τους λόγους της ανανέωσης αυτής.

Κοτάρσκι… 5ετίας έκλεισε ο ΠΑΟΚ, σε μία ανανέωση συμβολαίου που ήταν το λιγότερο, επιβεβλημένη. Ο νεαρός Κροάτης έχει «κατασκηνώσει» κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και κανένας πια δεν πρόκειται να τον μετακινήσει από την βασική 11αδα. Άλλωστε τα 25 Clean Sheets που είχε σε 56 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών ο Ντομινίκ είναι ασυζητητί το νούμερο 1 στην ομάδα και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Οι «σειρήνες» για τον Κοτάρσκι φέτος το καλοκαίρι ήταν πολλές και ο «Δικέφαλος» έκανε πολύ καλά και τον κράτησε στην Θεσσαλονίκη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Άλλωστε ο Κοτάρσκι έχει αποδείξει πολλάκις τι πραγματικά αξίζει, με το BN Sports να μαζεύει 5+1 μεγάλες εμφανίσεις του, που εντυπωσίασαν τους πάντες στην Ελλάδα και όχι μόνο...

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0

Στο πρώτο ντέρμπι της OPAP Arena, ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε και ιδιαίτερα… ευχάριστα στην Νέα Φιλαδέλφεια και ηττήθηκες δίκαια με 2-0 από την ΑΕΚ. Αν δεν ήταν όμως ο Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ των «ασπρόμαυρων», το σκορ είναι πολύ πιθανόν να είχε… ξεφύγει για τα καλά.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1 (play – off)

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να φτάσει μία... ανάσα από το πρωτάθλημα, ο Κοτάρσκι του είπε πολλά διαδοχικά «όχι» στα πλαίσια του 90λέπτου, αφήνοντας τους «πράσινους» μετά την λήξη του παιχνιδιού με ένα τεράστιο… κρίμα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1 (play – off)

Σε ένα βράδυ που ο ΠΑΟΚ θα θέλει σίγουρα να… ξεχάσει, ο Ντομινίκ ήταν «κέρβερος» κάτω από την εστία των Θεσσαλονικείς. Μπορεί να δέχθηκε τρία γκολ, όμως με τις τρομερές επεμβάσεις του έδινε ελπίδα στην ομάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα, που εν τέλει όμως δεν ήρθε ποτέ.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ 1-4

Ένας τελικός που ήρθε πολύ νωρίς στην σεζόν για τον ΠΑΟΚ, διότι αν δεν έπαιρνε την πρόκριση απέναντι στους Ισραηλινούς η χρονιά θα θεωρούταν εξ αρχής… χαμένη. Όλα φάνηκαν να στραβώνουν όταν ο Αγκούστο έκανε πέναλτι, αποβλήθηκε και έδωσε την ευκαιρία στην Μακάμπι να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Κοτάρσκι όμως σαν άλλος… φύλακας άγγελος εκτινάχθηκε στην σωστή γωνία και έσπρωξε την ομάδα του σε ένα άκρως σημαντικό διπλό.

Χαρτς – ΠΑΟΚ 1-2

Ο Κροάτης έβαλε και με το παραπάνω μάλιστα, το «χεράκι» του στις απανωτές προκρίσεις του ΠΑΟΚ, έως και τους ομίλους του Europa Conference League. Στην Σκωτία με το παιχνίδι να βρίσκεται στην… κόψη του ξυραφιού, με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε όρθιο το «Δικέφαλο», μέχρι ο Ζίβκοβιτς να βάλει το «χρυσό» γκολ για την ολική ανατροπή.

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Ο Κοτάρσκι δεν ήταν χρήσιμος μόνο στην προκριματική φάση, καθώς και στους ομίλους αυτός είναι που δίνει το «σύνθημα» και στην υπόλοιπη ομάδα. Οι Γερμανοί προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να τον κερδίσουν και πολύ πιθανόν να μην τα κατάφερναν ποτέ, αν δεν υπήρχε το λάθος του Κουλιεράκη.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0