Football Talk

Κούμαν: «Έμαθα απ' τον Άγιαξ για τα laser στην OPAP Arena - Οι νότιοι ξέρουν να... βουτάνε!» (video)

Κούμαν: «Έμαθα απ' τον Άγιαξ για τα laser στην OPAP Arena - Οι νότιοι ξέρουν να... βουτάνε!» (video)
«Είδα το ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ κι έχω ενημερώσει την Ομοσπονδία» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, αφήνοντας «αιχμές» για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά και για... βουτιές των παικτών από νότιες χώρες!
Σχετικά Άρθρα
Η εθνική ομάδα της Ολλανδίας ετοιμάζεται να επισκεφθεί την OPAP Arena, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Ελλάδα (16/10, 21:45), για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Λίγες ημέρες πριν, στις 5 Οκτωβρίου, ο Άγιαξ αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, μιλώντας στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, αναφέρθηκε στο ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, αλλά όχι για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Όπως φαίνεται, τα laser που χρησιμοποιήθηκαν από τις εξέδρες έφτασαν έως τα «αυτιά» του προπονητή της Ολλανδίας, ενώ οι Μπέργκβαϊν και Μπρόμπεϊ, φαίνεται πως δεν του μετέφεραν τις καλύτερες κριτικές, για τον αγωνιστικό χώρο.

«Το είδα φυσικά στον αγώνα του Άγιαξ. Αυτό το έκανα γνωστό στο KNVB (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας), για να ξεκαθαρίσω τουλάχιστον ότι αυτό συμβαίνει. Εάν συμβεί ξανά, πρέπει να παρέμβει η UEFA ή ο διαιτητής» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τον χλοοτάπητα, τόνισε.

«Είπαν ότι μπορεί να μην είναι ο βέλτιστος. Απλώς δεν θα είναι όπως στο Άμστερνταμ».

Τέλος, δεν παρέλειψε να «κατηγορήσει» τις νοτιότερες χώρες της Ευρώπης, πως κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

«Η υποκίνηση είναι πρόβλημα της Ολλανδίας. Ένας Γάλλος παίκτης "βουτάει" πιο εύκολα για να πάρει ένα φάουλ και να επηρεάσει τον διαιτητή. Εμείς δεν το έχουμε αυτό, δεν μεγαλώνουμε έτσι. Οι νότιες χώρες το κάνουν, χρησιμοποιούν τα πάντα!»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0