Football Talk

Ρόναλντ Κούμαν: «Η Ελλάδα θα μυρίσει… αίμα στην έδρα της»

Ρόναλντ Κούμαν: «Η Ελλάδα θα μυρίσει… αίμα στην έδρα της»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες του ομίλου των προκριματικών, αλλά και το επικείμενο παιχνίδι με την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελλάδα έφυγε θριαμβεύτρια από την Ιρλανδία (2-0) και κατάφερε να παραμείνει… ζωντανή στο «κυνήγι» της πρόκρισης, χάρις και στη νίκη της Γαλλίας μέσα στην Ολλανδία (2-1).

Επόμενο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2024, ο αγώνας με τους «οράνιε» την Δευτέρα (16/10) στην OPAP Arena, ο οποίος έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.

Την ίδια αίσθηση μοιράζεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ελπίζει σε νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά αναγνωρίζει πως η Ελλάδα έχει τον ίδιο στόχο επίσης!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κούμαν:

«Δεν κερδίσαμε και η Ελλάδα το έκανε. Αυτό δεν το κάνει καθόλου πιο εύκολο. Θα προτιμούσα να κερδίσουμε στην Ελλάδα, γιατί τότε σχεδόν σίγουρα έχουμε προκριθεί. Η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα, γιατί τους κερδίσαμε στην έδρα μας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθορίζει το αποτέλεσμα η μεταξύ μας μονομαχία. Αλλά η Ελλάδα θα μυρίσει αίμα στο εντός έδρας ματς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0