Football Talk

Ο Κριστιάνο «πλήγωνε» την Γκρέμιο με φάουλ και ο Σουάρες έκανε το ίδιο πέντε χρόνια μετά, με τη φανέλα της! (video)

Ο Κριστιάνο «πλήγωνε» την Γκρέμιο με φάουλ και ο Σουάρες έκανε το ίδιο πέντε χρόνια μετά, με τη φανέλα της! (video)

Ο Ουρουγουανός παίκτης της Γκρέμιο σκόραρε επί της Ιντερνασιονάλ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε βρει δίχτυα σε βάρος της ομάδας του, το 2017!  

Ο Λουίς Σουάρες ακόμα και στα  36 του χρόνια κάνει το σκοράρισμα να φαίνεται εύκολη υπόθεση. Ο Ουρουγουανός επιθετικός από τότε που έχει αρχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκρέμιο δείχνει πως έχει βρει ξανά τον εαυτό του και δεν σταματάει αν αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο.

Ο Σουάρες, μπορεί να μην οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί της Ιντερνασιονάλ (8/10,3-2), το γκολ που σημείωσε όμως στο 74ο λεπτό ήταν σίγουρα ένα από τα highlights της βραδιάς.

Ο φορ των φιλοξενούμενων εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με την μπάλα να «σκάει» εντός περιοχής και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ουρουγουανός σκόραρε, θύμισε ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο το οποίο το είχε μάλιστα πετύχει επί της Γκρέμιο! Ο Πορτογάλος τότε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, το 2017, στο πλαίσιο του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων της FIFA, είχε εκτελέσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ένα φάουλ, χαρίζοντας τη νίκη στη «Βασίλισσα».

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0