Football Talk

Αλμέιδα: «Ξαναεπιστρέφουμε, παίζουμε πάλι ως ομάδα»

Αλμέιδα: «Ξαναεπιστρέφουμε, παίζουμε πάλι ως ομάδα»
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το ζόρικο πρόγραμμα που είχε η ΑΕΚ, αλλά και για το πολύ σημαντικό διπλό στη «Λεωφόρο» επί του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ξαναπαίζουμε σαν ομάδα και δουλεύουμε σε αυτό. Ξέραμε πως είχαμε δύσκολη εβδομάδα, λόγω της ποιότητας των ομάδων που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ολυμπιακός, Μπράιτον και Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικές ομάδες, με εξαιρετικούς προπονητές.

Λόγω της ποιότητας και των τριών αντιπάλων που ήταν να παίξουμε αντίπαλοι, Ολυμπιακού, Μπράιτον και Παναθηναϊκού. Είναι και οι τρεις εξαιρετικές ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Εξαιρετικές ομάδες με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, με εξαιρετικούς προπονητές αλλά πραγματικά σήμερα τα πήγαμε πολύ καλά.

Δεν πρέπει να μείνουμε στα διαδοχικά ματς, είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, από εδώ και πέρα έχουμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε ποδοσφαιριστές, άλλοι πρέπει να ξεκινούν, άλλοι πρέπει να έρχονται από τον πάγκο, άλλοι είναι εκτός και θα πρέπει να είναι έτοιμοι όταν θα κληθούν να είναι έτοιμοι, σε αυτό αναφέρομαι ως ομαδική δουλειά».

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0