Football Talk

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Βασικοί Τζούρισιτς και Γκαρσία, ντεμπούτο για Κάλενς!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Βασικοί Τζούρισιτς και Γκαρσία, ντεμπούτο για Κάλενς!

Τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, σε σχέση με αυτήν κόντρα στη Βιγιαρεάλ (21/09)! Έξι από την πλευρά της ΑΕΚ, σε σχέση με το ματς απέναντι στην Μπράιτον!

Η ώρα του πρώτου αθηναϊκού ντέρμπι της σεζόν 2023/24 έφτασε! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (25/09, 21:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, και οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων έγιναν γνωστές.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, υπάρχουν τρεις αλλαγές σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα, απέναντι στη Βιγιαρεάλ, μιας και οι Τζούρισιτς, Βιλένα και Χουάνκαρ, πήραν φανέλα βασικού. Από την πλευρά της ΑΕΚ, υπάρχουν έξι διαφορετικά πρόσωπα, συγκριτικά με αυτούς που ξεκίνησαν απέναντι στην Μπράιτον, με τον Κάλενς να ξεχωρίζει, καθώς κάνει το ντεμπούτο του.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Βιλένα, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0