Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ 0-0: Όλες οι ευκαιρίες να τους δίνονταν, οι «αετοί» δεν είχαν στον ήλιο... μοίρα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ 0-0: Όλες οι ευκαιρίες να τους δίνονταν, οι «αετοί» δεν είχαν στον ήλιο... μοίρα

Μετά την έναρξη των υποχρεώσεών τους στο Europa Conference League και το Europa League αντίστοιχα, Άιντραχτ και Φράιμπουργκ «μονομάχησαν» σε έναν άκαρπο αγώνα (0-0) για την 5η αγωνιστική της Bundesliga το απόγευμα της Κυριακής (24/09).

Μετά την νίκη τους επί του Ολυμπιακού, θα περίμενε κανείς πως τα «πουλάρια» ήρθαν έτοιμα για νίκη. Η Άιντραχτ πάραυτα, ήταν εκείνη με τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (13) και πέντε σουτ στον στόχο.

Η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ, όμως, δεν αξιοποίησε καμία ευκαρία, καθώς η Φράιμπουργκ πίεζε αρκετά, ενώ ο Νόα Ατουμπόλου υπερασπίστηκε την εστία του μέχρι τελικής πτώσεως.

Οι «αετοί» αναζητούσαν διαρκώς την νίκη με τα νεύρα να αυξάνονται όσο ο αγώνας πλησίαζε στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το επιθετικό φάουλ του Ντινά-Εμπιμπέ παραλίγο να του έδειχνε την πορτα της εξόδου στο 46’, όμως τη γλίτωσε απλώς με παρατηρήσεις.

Στο 96’ ο Ανταμού σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο παίκτης βρέθηκε σε θέση οφσαίντ.

Το ματς έληξε 0-0 και η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έκανε την προθέρμανσή της εν όψει της αναμέτρησής της με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη 05/10.

Παράλληλα, στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε της Χάιντενχαϊμ με «τετράρα». Το παιχνίδι έληξε 4-1 και η ομάδα του Αλόνσο πλησιάζει απειλητικά την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0