Football Talk

Η πρώτη αποβολή στην καριέρα του Ρόδρι θύμισε… Τσάκα!

Η πρώτη αποβολή στην καριέρα του Ρόδρι θύμισε… Τσάκα!

Ξέφυγε ο Ρόδρι, άρπαξε τον Γκιμπς Γουάιτ από τον λαιμό και αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ναι, αυτή του η κίνηση, μας θύμισε τον Γκρανίτ Τσάκα!

Με «10» παίκτες συνεχίζει την αναμέτρηση απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είδε τον Ρόδρι να… ξεφεύγει και να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Ισπανός εκνευρίστηκε με τον Γκιμπς Γουάιτ και οι δυο τους ήρθαν… σχεδόν στα χέρια, με τον Ρόδρι να κάνει κίνηση να τον πιάσει από τον λαιμό, να το πράττει και τον διαιτητή να τον αποβάλλει.

Η πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Ρόδρι είναι γεγονός και η αλήθεια είναι πως όλοι θυμηθήκαμε κατά τη διάρκεια της εν λόγω σκηνής τον Γκρανίτ Τσάκα. Ο Ελβετός άλλωστε είχε αποβληθεί για ακριβώς τον ίδιο λόγο, όταν είχε κάνει μία ανάλογη κίνηση, σε μία αναμέτρηση προ πενταετίας, κόντρα στην Μπέρνλι.

Είχε πιάσει τον ΜακΝιλ από τον λαιμό και ο διαιτητής τον τιμώρησε ορθά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Και αν από τον Γκρανίτ Τσάκα ενδέχεται κανείς να το… περιμένει, ο Ρόδρι δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσα… νεύρα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0