Football Talk

Μάντζιος: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Μάντζιος: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος»
Ο Άκης Μάντζιος μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιτωλικό, αλλά και τα σημάδια βελτίωσης που βλέπει στην ομάδα του.
Διαβάστε όσα είπε:

«Από αγωνιστικής και ψυχολογικής πλευράς είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά την επόμενη μέρα, έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών παικτών και προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα με αυτά για το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναιτωλικό».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του:

«Προβλήματα, κατ’ αρχάς, αντιμετωπίζουν οι Τζούρασεκ και Νταρίντα. Ο Νταρίντα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους κι ευελπιστώ ότι θα είναι κοντά μας στο παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα κοντά μας θα είναι και ο Ζουλ. Θα έχουμε έναν παίκτη επιπλέον, αν και η αποχή του ήταν μεγάλη. Δεν θα είναι κοντά μας ο Ρουπ, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο. Επισκέφθηκε τον γιατρό του στη Γερμανία και τον περιμένουμε να επιστρέψει».

Για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και πώς την περιμένει:

 
«Ο αντίπαλος έχει τα δικά του προβλήματα. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τη δική μας ομάδα και το πώς θα είμαστε εμείς. Επίσης, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε πόσο μπορούμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα. Πάντως, θα είναι ένα άλλο παιχνίδι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ αυτό που έρχεται, με εντελώς διαφορετική προσέγγιση».

Για τη βελτίωσης που δείχνει ο Άρης:

«Είναι σύντομο το διάστημα που είμαστε στην ομάδα, για να πω ότι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για τη βελτίωση της ομάδας. Όποια σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει είναι κάτι σημαντικό, αλλά απέχουμε αρκετά από αυτά που θέλω εγώ κι από αυτά που πιστεύω ότι μπορεί να δώσει η ομάδα. Γι’ αυτό λέω ότι χρειάζεται χρόνο. Με τη δουλειά που κάνουμε και με τη δουλειά που θα κάνουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τις προπονήσεις

«Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα στους τομείς της κατοχής της μπάλας και της δημιουργίας. Δεν μπορείς να έχεις άμεσα τα αποτελέσματα που θέλεις, όμως, υπάρχει εμπιστοσύνη στο γκρουπ και στη δουλειά που κάνουμε. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Μπαίνουμε σε εβδομάδα με τρία παιχνίδια και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0