Football Talk

Μουργκ: «Δουλέψαμε πολύ, θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη»

Μουργκ: «Δουλέψαμε πολύ, θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη»
Ο Τόμας Μουργκ είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Ελσίνκι.
Διαβάστε όσα είπε:

«Είμαστε μία ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας οπότε θα μας βολέψει και αυτό το γήπεδο. Ίσως έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα από αυτό το γεγονός αλλά δεν νομίζω πως θα αποτελέσει πολύ μεγάλο παράγοντα. Έχουμε παίξει κι εμείς κάποια επίσημα παιχνίδια, οπότε δεν μας προβληματίζει το γεγονός πως έχει παίξει ο αντίπαλος κάποιον μεγαλύτερο αριθμό»
.

Για την κατάσταση της ομάδας: 

«Νομίζω πως είμαστε καλά γενικότερα. Ακόμα κι αν η εικόνα μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή στα τελευταία παιχνίδια, νομίζω πως θα έπρεπε να τα κερδίσουμε. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε προετοιμασμένοι και εστιάζουμε στο αυριανό παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουμε.

Είναι φυσιολογικό να θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία, δουλέψαμε πολύ, περάσαμε μία σειρά έξι αγώνων συνολικά ώστε να καταφέρουμε να βρεθούμε στη φάση των ομίλων αυτής της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, το πρώτο παιχνίδι και το πρώτο βήμα είναι το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με μία νίκη, να περάσουμε τον όμιλο και να δούμε μετά πού θα φτάσουμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, τώρα θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω»
.

Για την κατάστασή του: 

«Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για μένα. Έβγαλα την προετοιμασία χωρίς προβλήματα τραυματισμών, μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει κάποια προπόνηση της ομάδας, έχω πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά στα επίσημα παιχνίδια. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα.

Παρόλο που δεν κερδίσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια, έχουμε αρχίσει καλά τη σεζόν και είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους»
.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0