Football Talk

Το ιδιαίτερο… 4/4 του Αλμέιδα στο Καραϊσκάκης: Κάθε επίσκεψη και διαφορετικός προπονητής στον Ολυμπιακό! (video)

Το ιδιαίτερο… 4/4 του Αλμέιδα στο Καραϊσκάκης: Κάθε επίσκεψη και διαφορετικός προπονητής στον Ολυμπιακό! (video)

Τέταρτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, κόντρα σε τέταρτο διαφορετικό… προπονητή για τον Ματίας Αλμέιδα! Τα πρόσωπα αλλάζουν, αλλά ο Αργεντίνος, στη «μάχη» για τον τίτλο, θέλει να δώσει συνέχεια στην δική του καλή… παράδοση!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μία επίσκεψη στο Γ. Καραϊσκάκης, που ίσως, μετά το τελευταίο σφύριγμα, να αποτελέσει και μισό… τίτλο! Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ουσιαστικά έμεινε μόνο μαζί με τον ΠΑΟΚ στη «μάχη» για την κατάκτηση της Stoiximan Super League, και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό (15/05, 20:00), ώστε να βρεθεί ένα «βήμα» από την απονομή.

Ο Αργεντίνος τεχνικός πάντως, στην τέταρτη φορά που θα καθίσει στον πάγκο των φιλοξενούμενων στο φαληρικό γήπεδο, για το ελληνικό πρωτάθλημα, θα βρεθεί αντιμέτωπος και με μία ιδιαίτερη… συνθήκη.

Ο αντίπαλός του στην προπονητική «σκακιέρα», είναι πάντοτε διαφορετικός! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όχι απλώς θα είναι ο τέταρτος κατά σειρά που θα βρεθεί απέναντι στον Αλμέιδα στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά θα προσπαθήσει να κάνει κάτι, που οι προηγούμενοι δεν κατάφεραν. Να τον κερδίσει!

ξαηρλ.jpg

Σε τρία παιχνίδια υπό τις οδηγίες του 50χρονου προπονητή στη Stoiximan Super League, η «Ένωση» παραμένει αήττητη, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο Μίτσελ ήταν ο πρώτος που τον υποδέχθηκε στο Φάληρο, τον Νοέμβριο του 2022, με τις δύο ομάδες να μένουν τότε στη «λευκή» ισοπαλία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, στην κανονική διάρκεια.

Έπειτα, μεταφερόμαστε στα Play Offs της περασμένης σεζόν, όπου ο Αλμέιδα αυτή τη φορά «μονομάχησε» με τον Ζοσέ Ανιγκό. Ο Αργεντίνος έφυγε με τους τρεις βαθμούς, για την πρώτη του νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1, χάρη στα τέρματα των Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλου.

Τελευταίο «κεφάλαιο», το ματς για τον δεύτερο γύρο της φετινής κανονικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι διαφορετικό πρόσωπο στην άκρη του πάγκου. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα έκανε το… 3/3, όντας ο τρίτος διαφορετικός προπονητής, σε ισάριθμες περιπτώσεις, που τίθεται αντιμέτωπος με τον Αλμέιδα στο πρωτάθλημα, στην έδρα των Πειραιωτών.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 και έτσι, ο Αργεντίνος έδωσε συνέχεια στο αήττητό του.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως έχει βρεθεί κόντρα στον Ολυμπιακό και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, στα ημιτελικά της περασμένης περιόδου. Εκεί, η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό, με τον Ανιγκό να είναι στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Η «Ένωση» όμως, ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση, αφού είχε κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ώρα λοιπόν για… Μεντιλίμπαρ vs Αλμέιδα στο Γ. Καραϊσκάκης! Κόντρα σε ακόμα ένα διαφορετικό πρόσωπο, ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που διατηρεί στο πρωτάθλημα, κάθε φορά που πηγαίνει στο εν λόγω γήπεδο. Μόνο που τώρα, χρειάζεται αποκλειστικά ένα αποτέλεσμα. Τη νίκη!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0