Football Talk

ΑΕΚ: Μπήκε σε φουλ πρόγραμμα ο Γκατσίνοβιτς και υπολογίζεται για Μπράιτον!

ΑΕΚ: Μπήκε σε φουλ πρόγραμμα ο Γκατσίνοβιτς και υπολογίζεται για Μπράιτον!
Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το ντέρμπι με τον Ολυμπαικό και στρέφει την προσοχή της στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League στη νότια Αγγλία. Εκεί που ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Εκτός παραμένει ο Λιβάι Γκαρσία, αποθεραπεία ξεκίνησε ο Βίντα.
Με ένα ευχάριστο νέο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το κυριακάτικο (17/9) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) καθώς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μπήκε σε φουλ ρυθμούς, ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της πολύ απαιτητικής πρεμιέρας της «Ένωσης» στους ομίλους του Europa League κόντρα στη Μπράιτον στην Αγγλία.

Αντίθετα εκτός προπονήσεων παραμένει ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης (21/9) στο Amex μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη.

Απών από το πρώτο ματς της ΑΕΚ στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στη «γηραιά ήπειρο» αναμένεται να είναι ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ημίχρονο για ενοχλήσεις στα πλευρά και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν... υπομονή. Ο Κροάτης σέντερ μπακ ξεκίνησε αποθεραπεία με την κατάσταση του να επανεκτιμάται καθημερινά και ενόψει του επερχόμενου αθηναϊκού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα πετάξουν για την Αγγλία το πρωί της Τετάρτης (20/9) και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προπονηθούν στις 20:30 ώρα Ελλάδας στο Amex ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Ματίας Αλμέιδα θα κάνει δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0