Football Talk

Μόντριτς: «Μου λείπει ο Μπενζεμά, όπως ο Μαρσέλο και ο Ρονάλντο»

Μόντριτς: «Μου λείπει ο Μπενζεμά, όπως ο Μαρσέλο και ο Ρονάλντο»

Για τη σχέση του με τον Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και με τους Μαρσέλο - Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε ο Λούκα Μόντριτς.

Τόσα χρόνια μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα μπορούσαν παρά να αναπτύξουν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους οι παίκτες της «βασίλισσας». Γι’ αυτές ακριβώς μίλησε ο Λούκα Μόντριτς, αναφερόμενος στον Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και στους ΜαρσέλοΚριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κροάτης μέσος:

«Φυσικά και μου λείπει ο Μπενζεμά, ήμασταν μαζί 11 χρόνια. Νιώθω την ίδια νοσταλγία όπως σε κάθε αποχώρηση φίλων μου, όπως του Σέρχιο Ράμος, του Μαρσέλο, του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτές είναι ιδιαίτερες σχέσεις, είμαστε δεμένοι για το υπόλοιπο της ζωής μας.

Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Ρεάλ, δεν σκέφτομαι άλλες επιλογές. Ούτε χρειάζεται να τονώσω τον εγωισμό μου με αυτές τις φήμες για μεγάλες προσφορές. Θέλω απλώς να απολαμβάνω κάθε στιγμή στο ποδόσφαιρο και στη Ρεάλ και δεν βάζω όρια στον εαυτό μου.

Η Ρεάλ εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίσουμε μαζί την άνοιξη, είχα την ίδια επιθυμία. Καθίσαμε και γρήγορα συμφωνήσαμε. Πάντα ήταν έτσι με την ομάδα μου, εδώ και 12 χρόνια, δεν μπορεί να αλλάξει. Η σχέση μας είναι εξαιρετική.

Αν κάποιος μού έλεγε πριν από 10 χρόνια ότι θα εξακολουθούσα να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και όλα όσα φέρνει το παιχνίδι, η προπόνηση, η συναναστροφή με τους συμπαίκτες, η υποστήριξη από τους οπαδούς, ειλικρινά δεν θα το πίστευα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0