Football Talk

Πέρεθ: «Το μεγαλύτερο ματς της καριέρας μας, να μας σπρώξει στη νίκη ο κόσμος»

Πέρεθ: «Το μεγαλύτερο ματς της καριέρας μας, να μας σπρώξει στη νίκη ο κόσμος»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ στάθηκε στην μεγάλη ευκαιρία που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα, αλλά και στην στήριξη που χρειάζονται από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για να «πετάξει» προς τα… αστέρια και τον μεγάλο επαναληπτικό απέναντι στην Μπράγκα για τα play off του Champions League. Το BN Sports ήταν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να είναι ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αύριο θα παίξετε μπροστά σε 65.000 θεατές θα σας βοηθήσει αυτό για να πάρετε τη νίκη-πρόκριση; «Περισσότερο από το τι θα γίνει έξω από τον αγωνιστικό χώρο εμάς μας νοιάζει τι θα γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θέλω να γίνει ένα καλό ματς, να μας στηρίζουν από την αρχή και να μας σπρώξουν στη νίκη».

Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος του αντιπάλου με βάση το πρώτο ματς οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες;

«Ίσως πριν τον πρώτο αγώνα γνωρίζαμε πως παίζει ο αντίπαλος, την είδαμε, οι παίκτες οφείλουμε να πάρουμε αποφάσεις. Το γκολ εκτός έδρας πλέον δεν υπολογίζεται, έχω εμπιστοσύνη στους φιλάθλους μας και πιστεύω πως θα κάνουμε έναν ωραίο αγώνα».

Οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν εμπειρία από τη συμμετοχή στο Champions League μιλώντας μέσα στα αποδυτήρια θεωρούν πως είναι το κρισιμότερο παιχνίδι της καριέρας τους;

«Εάν σας έλεγα όχι θα έλεγα ψέματα, είναι ένας μεγάλος αγώνας για τον Παναθηναϊκό, για εμάς. Μην ξεχνάτε πως κόντρα στη Μαρσέιγ παίξαμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο για 120 λεπτά. Πιστεύω πως θα είναι ένας μακρύς αγώνας αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Ποια θεωρείς πως είναι τα δυνατά στοιχεία της Μπράγκα;

«Δεν μου αρέσει να κάνω διαχωρισμούς, είναι όμως μια δυνατή ομάδα, καλή στα στημένα, έχει έμπειρους παίκτες τους γνωρίζω. Βλέπω το σύνολο όμως και όχι ξεχωριστά. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε έναν καλό αγώνα».

Εάν ένα μήνα πριν, σας έλεγε κανείς πως είστε ένα ματς μακριά και ένα γκολ μακριά από το Champions League, θα μπορούσες να το φανταστείς;

«Είναι κάτι το οποίο εδώ και εβδομάδες το συζητούσαμε. Όταν το κάναμε πιο πριν ήταν από μακριά και κάτι δύσκολο. Όμως τα καταφέραμε. Η ομάδα είχε προσθήκες, δυνάμωσε. Έστω και αν το τελευταίο αποτέλεσμα ήταν αρνητικό θεωρώ πως μας χωρίζει μόνο ένα γκολ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που όταν είναι γεμάτο είναι μια σκληρή έδρα, θεωρείς πως μπορεί να επηρεαστεί ο αντίπαλος;

«Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που ο αντίπαλος δεν θα αισθανθεί όπως στο σπίτι του. Μην ξεχνάτε ότι παίζουμε 11 με 11. Προτρέπω τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν όπως κάνουν και στη Λεωφόρο».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0