Football Talk

ΑΕΚ: Οι πιθανότητες να παίξει ο Γκαρσία με Αντβέρπ και τι γίνεται με Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Οι πιθανότητες να παίξει ο Γκαρσία με Αντβέρπ και τι γίνεται με Στάνκοβιτς

Τα τελευταία αγωνιστικά δεδομένα για τους δυο τραυματίες της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς με την Αντβέρπ.

Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη… στροφή, αφήνοντας πίσω της την γκέλα από τον Πανσερραϊκό και κοιτώντας τη μεγάλη ρεβάνς με την Αντβέρπ, την Τετάρτη (30/08, 22:00) στη Φιλαδέλφεια, στην οποία παίζεται το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Οι παίκτες της ΑΕΚ γυμνάστηκαν το απόγευμα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα. Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν ίδια: Ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει το πρόγραμμά του, μετά το τράβηγμα που ένιωσε στο ματς του Βελγίου. Η αλήθεια είναι πως πλέον οι πιθανότητες να παίξει στη ρεβάνς δεν είναι υπέρ του. Έχει χάσει πολλές προπονήσεις, ακόμη δεν είναι καλά και το ματς είναι σε δυο ημέρες. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (29/08), ωστόσο πρέπει να αρχίσουμε να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι ο Λιβάι δεν θα είναι έτοιμος για την Τετάρτη.

Όσον αφορά τον Στάνκοβιτς, όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Τρίτης. Κι αυτός όμως, ως και χθες (27/08) δεν είχε ακολουθήσει φουλ ρυθμό προγράμματος.

Από εκεί και πέρα την Τρίτη (29/08) ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με έναν παίκτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη Φιλαδέλφεια στις 17:30, ενώ η προπόνηση θα γίνει στα Σπάτα στις 19:45.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0