Football Talk

Bundesliga: Ο Μάλεν «έσωσε» την Ντόρτμουντ - Απίστευτες νίκες στο φινάλε για Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ (video)

Bundesliga: Ο Μάλεν «έσωσε» την Ντόρτμουντ - Απίστευτες νίκες στο φινάλε για Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ (video)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν χειρότερη και απέφυγε την «γκέλα» στην έδρας της Μπόχουμ, με τον «κεραυνό» του Ντόνιελ Μάλεν να της δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Σπουδαίες νίκες στην Bundesliga για Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ στο φινάλε, άνετη νίκη για Ουνιόν Βερολίνου.

Σχετικά Άρθρα

Η Ντόρτμουντ ανέδειξε εκ νέου τα… ίδια προβλήματα αμυντικά και «γλύτωσε» από την έδρα της Μπόχουμ (1-1), η οποία υπερίσχυσε στο ματς (17-13 τελικές προσπάθειες), στην 2η αγωνιστική της Bundesliga που ήταν «γεμάτη» γκολ.

Η Χόφενχαϊμ έχανε στο 77’ με 2-0, αλλά… νίκησε στο τέλος απέναντι στη Χάιντενχαϊμ με μία φοβερή ανατροπή (3-2), ενώ η Φράιμπουργκ επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0). Νίκες πανηγύρισαν και οι Βόλφσμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου.

Μπόχουμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-1

Η Μπόχουμ ήλεγχε την αναμέτρηση και προηγήθηκε στο 13ο λεπτό, με διαγώνιο σουτ του Κέβιν Στόγκερ, έπειτα από κακή αντίδραση του Γκρέγκορ Κόμπελ. Οι Βεστφαλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56’ με «σουτάρα» του Μάλεν, όμως δεν πήραν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι (1-1).

Ντάρμσταντ – Ουνιόν Βερολίνου 1-4

Η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε εύκολα της Ντάρμσταντ εκτός έδρας (4-1), με τον Ρόμπιν Γκόσενς να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ στο 4’. Η… ανόητη αποβολή του Μπρέντεν Αάρονσον στο 21’ και το τέρμα που πέτυχε ο Μάρβιν Μέχλεμ στο 24’, έδωσαν ελπίδες στους γηπεδούχους, αλλά οι πρωτευουσιάνοι ήταν καταιγιστικοί.

Ο Γκόσενς βρήκε ξανά δίχτυα στο 34’, ενώ οι Κέβιν Μπέρενς και Ντανίλο Ντοέκι με κεφαλιές στο 39’ και στο 65’ αντίστοιχα, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ 1-2

Η Βόλφσμπουργκ έκανε το 2/2 με μεγάλο «διπλό» στο «σπίτι» της Κολωνίας. Τα «κριάρια» προηγήθηκαν στο 55ο λεπτό με το πλασέ του Τζιαν-Λούκα Βάλντσμιντ, αλλά ο Γιόνας Όλνερ Βιντ στο 62’ με υπέροχη ενέργεια και στο 73’ με δύο προσπάθειες, ανέτρεψε την κατάσταση για τους φιλοξενούμενους.

Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 1-0

Παρότι ο αγώνας είχε… 40 σουτ, αμφότερες δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τον Γίρις Παβλένκα να κάνει έξι καθοριστικές επεμβάσεις. Μολαταύτα, δεν κατάφερε να «βγάλει» και την ασταμάτητη προσπάθεια του Μαξιμίλιαν Φίλιπ στο 90+6’, με την Φράιμπουργκ του Κρίστιαν Στράιχ να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Χάιντενχαϊμ – Χόφενχαϊμ 2-3

Απίστευτο παιχνίδι στην έδρα της Χάιντενχαϊμ, η οποία ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 77’, χάρις στο τρομερό χτύπημα φάουλ του Μπέστε στο 26’ και την κεφαλιά του Πιέρινγκερ στο 58’.

Οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και έφυγαν με το «διπλό», με σκόρερ τους Μπέιερ (77’), Καντεραμπέκ (80’) και Κράμαριτς με πέναλτι (90’).

Αναλυτικά, όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής:

Λειψία – Στουτγκάρδη 2-1

Μπόχουμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-1

Ντάρμσταντ – Ουνιόν Βερολίνου 1-4

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ 1-2

Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 1-0

Χάιντεχαϊμ – Χόφενχαϊμ 2-3

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν (26/08, 19:30)

Μάιντς – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (27/08, 16:30)

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ (27/08, 18:30)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0