Football Talk

Ο Μπέλινγχαμ αισθάνεται... Κριστιάνο Ρονάλντο στην τοποθεσία Μαδρίτη (video)

Ο Μπέλινγχαμ αισθάνεται... Κριστιάνο Ρονάλντο στην τοποθεσία Μαδρίτη (video)

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κάνει ήδη απίστευτα πράγματα στη «Βασίλισσα». Τρία παιχνίδια, έχοντας ως απολογισμό τέσσερα γκολ! Ο 19χρονος Άγγλος βαδίζει μπρος στο δρόμο που χάραξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνοντας ένα σερί 3/3, το οποίο είχε ξεκινήσει ο Σνάιντερ.

Τί κάνει ο Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ; Μέσα σε μόλις τρία παιχνίδια έχει σκοράρει τέσσερις φορές, μετά και το νικητήριο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Θέλτα (25/6,0-1).

Ο υπερ-ταλαντούχος Άγγλος έχει ήδη ισοφαρίσει τον αριθμό των τερμάτων που είχε σημειώσει ο Εντέν Αζάρ, στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε για τη «Βασίλισσα».

Οι πρώτες εμφανίσεις του Μπέλινγχαμ είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές και ο 19χρονος ήδη έχει αρχίσει να γράφει ιστορία για τον σύλλογο των Μαδριλένων.

Η λίστα των παικτών που έχουν σκοράρει και στα τρία πρώτα τους ματς με τη φανέλα των «μερένχες» είναι εξαιρετικά περιορισμένη και περιλαμβάνει θρυλικά ονόματα, όπως αυτά των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Ο Ολλανδός επιθετικός έφτασε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2007 και βρήκε δίχτυα με… το καλησπέρα, σε ένα 2-1 κόντρα στην Ατλέτικο. Λίγες ημέρες αργότερα, ήταν το πρόσωπο – κλειδί μιάς πολύ ευρείας νίκης της Ρεάλ απέναντι στη Βιγιαρεάλ (0-5) με τον Σνάιντερ να έχει ως απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ.

Και στο τρίτο του παιχίδι, υπό τις οδηγίες του Μπερντ Σούστερ, είχε διπλασιάσει τα γκολ της «Βασίλισσας» στο 3-1 επί της Αλμερίας για την τρίτη αγωνιστική της La Liga.

Μετά τον Ολλανδό στράικερ, εκείνος που έκανε το 3/3 ήταν ο απόλυτος ρέκορντμαν της Ρεάλ και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εν γένει, ο Κριστιάνο Ρόναλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2009, και συστήθηκε αμέσως στο κοινό της Ρεάλ, όταν βρήκε δίχτυα για το 2-1 επί της Λα Κορούνια (τελικό 3-2).

Στο δεύτερο παιχνίδι του, ήταν αυτός που υπέγραψε την «τριάρα» των Μαδριλένων κόντρα στην Εσπανιόλ (3-0), σκοράροντας στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Απέναντι στην Χερέθ, χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να «πληγώσει» την ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία υπέστη μία μεγάλη ήττα με τελικό σκορ 0-5 και τον ίδιο τον Ρονάλντο να… χτυπάει για δεύτερη φορά στο 75’.

Άξιος αναφοράς είναι και ο Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος μετακόμισε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2016 και σκόραρε και στα δύο πρώτα του παιχνίδια.

Το ντεμπούτο του μάλιστα το πραγματοποίησε στο Super Cup του ίδιου έτους, απένατι στη Σεβίλλη, όπου έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ που τελικά κέρδισε το τρόπαιο με τελικό σκορ 3-2.

Στο δεύτερό του ματς, πρώτο στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος, είχε σημειώσει γκολ στο 40ο λεπτό επί της Σοσιεδάδ.

Μέχρι τον Μπέλινγκχαμ, ο 27χρονος φορ ήταν ο πρώτος μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε κάνει τόσο… εντυπωσιακή είσοδο στην ομάδα των «μερένχες».

Αν αναλογιστούμε πως στην περίπτωση του Άγγλου έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 20 του χρόνια, ίσως καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως πρόκεται για τη «γέννηση» ενός επόμενου θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης.


Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0