Football Talk

La Liga: Πεπέλου και Μορένο έλυσαν το «γόρδιο δεσμό» για Βαλένθια και Βιγιαρεάλ (video)

La Liga: Πεπέλου και Μορένο έλυσαν το «γόρδιο δεσμό» για Βαλένθια και Βιγιαρεάλ (video)

Η Βαλένθια κατάφερε να κάνει το 2/2 στη φετινή La Liga, επικρατώντας με 1-0 επί της Λας Πάλμας. Με το ίδιο σκορ η Βιγιαρεάλ έφτασε στην πρώτη φετινή της νίκη, περνώντας από την έδρα της Μαγιόρκα.

«Άνοιξε» η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη La Liga, ωστόσο το θέαμα ήταν αρκετά φτωχό. Αυτό δεν εμπόδισε πάντως τη Βαλένθια και τη Βιγιαρεάλ να φτάσουν στους τρεις βαθμούς, επικρατώντας αμφότερες με 1-0, κόντρα σε Λας Πάλμας και Μαγιόρκα αντίστοιχα.

Αρχικά, το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να φτάσει στην πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού «άλωσε» το Σον Μοίς (18/08, 20:30). Διατηρούσε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν.

Αυτό έγινε τελικά στο 62ο λεπτό, με ποιον άλλον; Τον Ζεράρ Μορένο, που εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην άμυνα της Μαγιόρκα και έστειλε με άνεση την μπάλα στα δίχτυα με κενή εστία, για να κάνει το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο έτερο ματς της βραδιάς, η Βαλένθια δυσκολεύτηκε αρκετά στο Μεστάγια απέναντι στη νεοφώτιστη Λας Πάλμας (18/08, 22:30). Έπειτα, όμως, από το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Σεβίλλης την πρώτη αγωνιστική, δεν ήθελε να αφήσει την ευκαιρία να διατηρήσει το απόλυτο να πάει χαμένη.

Χρειάστηκε την άσπρη βούλα για να το πετύχει αυτό εν τέλει, αλλά τα κατάφερε. Ο Πεπέλου, στο 74’, ευστόχησε σε πέναλτι, έκανε το 1-0 και χάρισε τους τρεις βαθμούς στις «νυχτερίδες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0