Football Talk

Λουτσέσκου: «Χρειαζόμαστε χρόνο, δε σημαίνει κάτι η πρόκριση!»

Λουτσέσκου: «Χρειαζόμαστε χρόνο, δε σημαίνει κάτι η πρόκριση!»
Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την πρόκριση στα Play Off του Europa Conference League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA, μετά την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ (17/08, 3-0):

«Δε σημαίνει κάτι η πρόκριση, παρά μόνο ότι πάμε στα Play Off, με στόχο να πάμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Ήταν μία δύσκολη πρόκριση. Ήταν μία δύσκολη κλήρωση απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Το 3-0 ήρθε μετά από ένα κοπιαστικό παιχνίδι από την πλευρά μας.

Ένα δύσκολα διαχειρίσιμο πρώτο μέρος και μία διαφορετική εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα μαχητών με δυνατή νοοτροπία, που δε θα τα παρατάει. Χρειαζόμαστε χρόνο, προπονήσεις, αγώνες. Να “πετάξουμε” το άγχος που είχαμε στο πρώτο μέρος.

Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν έρθει πολύ καιρό στην ομάδα, άρα πρέπει να εστιάσουμε και στη χημεία. Τώρα το ενδιαφέρον μας είναι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Θα δούμε για τον αντίπαλο μας στην Ευρώπη. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει τη σημασία του παιχνιδιού της Κυριακής, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τον θέλουμε δίπλα μας, είναι ο 12ος μας παίκτης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0