Football Talk

«Σκίζει» ο Κωνσταντέλιας στη ψηφοφορία του κοινού για το Golden Boy 2023 - Πάνω από Γκάβι και Μπέλινγχαμ!

«Σκίζει» ο Κωνσταντέλιας στη ψηφοφορία του κοινού για το Golden Boy 2023 - Πάνω από Γκάβι και Μπέλινγχαμ!
Δε σταματούν οι διακρίσεις για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον φαντεζί μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να φιγουράρει στη δεύτερη θέση του Golden Boy 2023 μετά από περίπου 39.000 ψήφους στο ανοιχτό poll του «Tuttosport». Ο «Ντέλιας» προσπερνά έως τώρα τους Μπέλινγκχαμ, Γκάβι και Γκρανάτσο.
Τα πεπραγμένα του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν έχουν κάνει το... γύρο του κόσμου με το σπουδαίο prospect του «δικεφάλου» και του ελληνικού ποδοσφαίρου να βρίσκεται σε μεγάλη εκτίμηση.

Ο νεαρός διεθνής όχι μόνο βρίσκεται στη λίστα για το βραβείο Golden Boy 2023 αλλά έως τώρα στην ψηφοφορία του κοινού, τα πηγαίνει θεσπέσια.

Έπειτα από περίπου 39 χιλιάδες ψήφους στο ανοιχτό poll του «Tuttosport», ο Κωνσταντέλιας είναι στη δεύτερη, έχοντας συγκεντρώσει 10.7%. Το ποσοστό αυτό τον καθιστά πάνω από τους Μπέλινγκχαμ, Γκιουλέρ, Γκάβι και Γκρανάτσο. Πρώτος στη λίστα με τεράστια διαφορά από όλους τους υπόλοιπους βρίσκεται ο Τζαμάλ Μουσιάλα με το επιβλητικό 64,9%.

Οι στιγμές... μαγείας αλλά και ουσίας του «Ντέλια» στην ουσιαστικά πρώτη του φουλ σεζόν ως παίκτης της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, τον έχουν «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά.

Πάντως θυμίζουμε πως η ψηφοφορία για το βραβείο γίνεται αποκλειστικά από εκπροσώπους του Τύπου.

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0