Football Talk

Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ 1-2: Πώς να χάσεις τελικό με τον Κριστιάνο; Το πήρε και αυτό ο Πορτογάλος! (video)

Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ 1-2: Πώς να χάσεις τελικό με τον Κριστιάνο; Το πήρε και αυτό ο Πορτογάλος! (video)

Απίστευτες στιγμές βιώνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αλ Νασρ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Αλ Χιλάλ στον τελικό του Champions Cup, κατέκτησε το τρόπαιο και έχει ως απόλυτο πρωταγωνιστή της τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Η στιγμή που ο Πορτογάλος κάνει το 2-1, απλώς δεν επιδέχεται σχολιασμό.

Η Αλ Νασρ βρίσκεται πίσω στο σκορ από νωρίς, παίζει με 10 παίκτες και δεν έχει καταφέρει να γίνει επικίνδυνη στο ματς. Ο χρόνος τελειώνει, το ρολόι δείχνει… 75’ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφασίζει να κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι.

Αρχικά, ισοφαρίζει από κοντά και ξεσηκώνει τους φίλους της ομάδας του. Δέκα λεπτά μετά, βρίσκει ξανά δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώνεται ως οφσάιντ, με τους πανηγυρισμούς να «κοπάζουν» και το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Ο Κριστιάνο δεν θέλει το «δράμα» να συνεχιστεί και στα πέναλτι. Συνεργάζεται με τον Μανέ, απομακρύνουν προσωρινά οι γηπεδούχοι, ένα σουτ καταλήγει στο δοκάρι και η μπάλα γυρνά σε αυτόν. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.

Ο «σούπερ σταρ» της Αλ Νασρ και ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε κάθε λογής πρώτο τελικό που έχει συμμετάσχει, βρίσκει δίχτυα και πάλι. Η στιγμή είναι μαγική, η περιγραφή του δημοσιογράφου αδιανόητη και η Αλ Νασρ κατακτά το τρόπαιο. Ένα τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή της και κατά πάσα πιθανότητα, χρειαζόταν τον… Πορτογάλο του!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0