Football Talk

Μαρσέιγ – Ρεμς 2-1: Οι Μασσαλοί έκαναν την ανατροπή και τώρα περιμένουν… Παναθηναϊκό! (video)

Μαρσέιγ – Ρεμς 2-1: Οι Μασσαλοί έκαναν την ανατροπή και τώρα περιμένουν… Παναθηναϊκό! (video)

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League άφησαν καλές εντυπώσεις στην πρώτη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-1 επί της Ρεμς στο «Βελοντρόμ» (12/8).  


Στο 10ο λεπτό, ο Ίτο βρήκε πολύ ωραία την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1, ύστερα από πολύ ωραία ενέργεια του Ματουσίουα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 23’ με τον Ουνάχι να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ. Ο 23χρονος μέσος εκτόξευσε μία βολίδα η οποία κατέληξε εντός εστίας κάνοντας το 1-1 για τους Μασσαλούς.

Στο 39ο λεπτό,  ο Ίτο βρήκε ξανά στόχο αλλά ύστερα από έλεγχο της φάσης στο VAR, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε γκολ καθώς η μπάλα είχε προηγουμένως βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 73΄ο Βιτίνια έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, κάνοντας με ένα εύστοχο σουτ το 2-1, μετά από εξαιρετική ασίστ του Σαρ.

Η Μαρσέιγ στα τελευταία λεπτά είχε ανεβάσει ρυθμούς και έψαχνε και το τρίτο γκολ αλλά παρά τις προσπάθειες αυτό δεν επετεύχθη και το τελικό σκορ έμεινε στο 2-1.

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν να χάνουν αλλά ανέτρεψαν εύκολα το σκορ καταφέρνοντας να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα της Ligue 1.

www.bnsports.gr
     

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0