Football Talk

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στο BN Sports: «Παίξαμε με καρδιά, μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στο BN Sports: «Παίξαμε με καρδιά, μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά»

Μετά την νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μαρσέιγ, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, μίλησε στο BN Sports και σημείωσε πως η ομάδα θα ψάξει τη νίκη και στο εκτός έδρας παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον, αποχωρίστηκε το περσινό του δίδυμο (σ.σ. Μπαρτ Σένκεφελντ) λόγω του τραυματισμού του. Ως ταίρι του πλέον έχει τον Τιν Γεντβάι, με τον οποίο κατάφεραν να… δυσκολέψουν τη ζωή των Ομπαμεγιάνγκ και Ντιαγέ, αφήνοντας του στο μηδέν ενεργητικό.

Μετά το παιχνίδι απέναντι στη Μαρσέιγ, ο Ισλανδός στόπερ μίλησε στο BN Sports για το πρώτο παιχνίδι με τους Μασσαλους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ομάδα και επεσήμανε τα κομμάτια που είναι σημαντικά για να δώσουν στο «τριφύλλι» και την επόμενη εβδομάδα τη νίκη, μέσα στο Βελοντρόμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάγκνουσον:

«Ήταν ένας καλός αγώνας, πολύ ενδιαφέρον. Σήμερα παίξαμε με την καρδιά μας. Με βάση την τακτική μας και τα ανασταλτικά μας επίπεδα, τα πήγαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Μαρσέιγ και θα είναι πολύ πιο έτοιμη». 

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης;
«Αρχικά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού. Στην άμυνα κοιτάξαμε να μην γίνονται επιπόλαια λάθη και ήμασταν πολύ προσεκτικά, παίζοντας ήρεμα χωρίς άγχος και πίεση. Δεν στρεσαριστήκαμε παρά την ποιότητα του αντίπαλου μας και μείναμε πιστοί στις οδηγίες του προπονητή μας. Το πιο σημαντικό ήταν πως παίξαμε ομαδικά και επιβληθήκαμε». 

Το πιο δύσκολο κομμάτι που αντιμετωπίσατε από την Μαρσέιγ σήμερα;
«Είναι μια πολύ καλή ομάδα υπήρχαν πολλοί καλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις στην Μαρσέιγ. Μας πίεσαν πολύ ειδικά και έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Επιλέξαμε να μην τους αφήσουμε πολλούς χώρους και τους περιορίσαμε πολύ στις επιλογές που είχαν. Ο Μπρινιόλι δεν χρειάστηκε να… ανησυχήσει και στην άμυνα μας δεν υπήρχε ανησυχία». 

Τι πιστεύεις πως πρέπει να αλλάξετε κάτι εν όψει του επόμενου παιχνιδιού;
«Αυτό δεν είναι στις δικές μου αρμοδιότητες. Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να προσέξουμε και θα μας προετοιμάσει για το επόμενο παιχνίδι. Από το ματς που παίξαμε, σίγουρα θα έχει υλικό να επεξεργαστεί και να πει τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά. Το σίγουρο είναι πως αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και πάλι στην έδρα τους»

Οι φίλαθλοι ήταν στο πλάι σας για ακόμη ένα παιχνίδι, σας βοήθησαν;
«Η αλήθεια είναι πως οι φίλαθλοι της ομάδας είναι διαρκώς στο πλάι μας. Δεν είναι μόνο τώρα που η ομάδα παίζει ευρωπαϊκό παιχνίδι. Από την περασμένη σεζόν, σε κάθε ματς γέμιζαν το γήπεδο και μας βοηθούσαν. Εννοείται πως και απόψε μας βοήθησαν και μας έδωσαν κίνητρο για ακόμη μια φορά».
Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0