Football Talk

Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε από την Κυριακή (06/08) την «κάθοδο» των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pic)

Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε από την Κυριακή (06/08) την «κάθοδο» των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pic)

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ήταν ενήμερη για την έλευση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη χώρα μας από την Κυριακή (06/08), αλλά και το πως αρκετοί θα φιλοξενηθούν στην Ελλάδα από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι αναλυτές της Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας γνώριζαν από την Κυριακή (06/08) ότι τουλάχιστον 100 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα φτάσουν στην Αθήνα, σε συνεννόηση με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν ενημερωθεί και μάλιστα εγγράφως, όμως τελικά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την τραγωδία έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

EGGRAFO.jpg

Παράλληλα, με δεύτερο ενημερωτικό σημείωμα οι αναλυτές της Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας, που φέρει την ημερομηνία της Δευτέρας (07/08), ανέφεραν ότι στα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ το βράδυ εκείνης της ημέρας θα υπάρχει πλήθος φιλάθλων, που έδειχνε ότι ο κίνδυνος ήταν μεγαλύτερος.

eggrafo_opadoi_aek.jpg

Επισημαίνεται πως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρης Οικονόμου, ανακοίνωσε την απομάκρυνση επτά αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.μετά τη δολοφονία του Μιχάλη.

Πηγή: newsit.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0