Football Talk

Μια ο Θορ, μια η Wakanda… Λίο, είσαι φαν της Marvel και μας το κρύβεις;

Μια ο Θορ, μια η Wakanda… Λίο, είσαι φαν της Marvel και μας το κρύβεις;

Ο Λιονέλ Μέσι έχει χαρακτηριστεί από πολλούς υπεράνθρωπος στη διάρκεια της καριέρας του, όμως μάλλον ο ίδιος προσπαθεί να γίνει… υπερήρωας, και συγκεκριμένα της Marvel, αν κρίνουμε απ’ τους τελευταίους πανηγυρισμούς του;

Ο Λιονέλ Μέσι έχει βρει την… υγειά του στις ΗΠΑ και αυτό το δείχνει εντός γηπέδου, με πέντε γκολ σε 3 παιχνίδια, αλλά και εκτός, καθώς πανηγυρίζει όλα του τα γκολ λες και… ξανανιώνει, ενώ για πρώτη φορά προέβη σε «μη κλασικό» πανηγυρισμό.

Ο Μέσι εδώ και μερικές ημέρες ζει στις ΗΠΑ και όταν λέμε «ζει», το εννοούμε. Θαρρεί κανείς πως ο Αργεντινός έχει ξαναγεννηθεί στην Ίντερ Μαϊάμι. Όχι παικτικά προφανώς, με τις μνήμες από την κατάκτηση του Μουντιάλ να είναι νωπές ακόμα.

Φαίνεται όμως να είναι… άλλος άνθρωπος. Σκοράρει γκολάρες. Ναι, αλλά πάντα το έκανε, τι άλλαξε; Προς ώρας, οι πανηγυρισμοί του… Ο «Λίο» δεν ήταν ποτέ παίκτης που θα τρελαινόταν σε κάποιον πανηγυρισμό, με ορισμένες εξαιρέσεις (βλ. Μπαρτσελόνα-Παρί 6-1 που ανέβηκε στα κάγκελα).



Πάντως στην Αμερική φαίνεται να το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα με τους πανηγυρισμούς. Ο «πούλγκα» στο πρώτο του ματς, μετά την επίτευξη απευθείας εκτέλεσης φάουλ και τον «κλασικό» πανηγυρισμό του, στράφηκε σε μια από τις εκατοντάδες κάμερες και έκανε κίνηση ότι… πνίγει κάποιον, ακριβώς όπως ο Θορ!

Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-08-03_141529.png

Στην τελευταία του… παράσταση κόντρα στο Ορλάντο, σε ένα από τα δυο γκολ που πέτυχε, «σταύρωσε» τα χέρια του και θύμισε σε όλους την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever». Με αυτόν τον πανηγυρισμό, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του ηθοποιού, Τσάντουικ Μπόζμαν που το 2020 «έφυγε» από τη ζωή. Έχουμε δει άλλωστε κι άλλους αθλητές να τιμούν τη μνήμη του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή το 2020.

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0