Football Talk

«Δεμένος» με τη Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο: «Φεύγω από το σπίτι μου, πώς να ξεχάσω το ματς με τη Μπαρτσελόνα;»

«Δεμένος» με τη Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο: «Φεύγω από το σπίτι μου, πώς να ξεχάσω το ματς με τη Μπαρτσελόνα;»

Με μία ανάρτηση βγαλμένη μέσα από την καρδιά του, αποχαιρετά μετά από πέντε χρόνια ο Φαμπίνιο τη Λίβερπουλ, μερικά λεπτά προτού ανακοινωθεί από την Αλ - Ιτιχάντ.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο «Άνφιλντ», έζησε κάθε στιγμή που ονειρεύεται ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Λίβερπουλ, περπάτησε με τον γιο του στο αγαπημένο του γήπεδο, κατέκτησε κάθε λογής τίτλο, παρέμεινε για πέντε χρόνια στην ομάδα και ήρθε η ώρα να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Φαμπίνιο, ο οποίος μερικά λεπτά πριν ανακοινωθεί από την Αλ - Ιτιχάντ, φρόντισε να αποχαιρετήσει τον κόσμο των «κόκκινων», με ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό μήνυμα.

Αποκάλεσε τον σύλλογο… σπίτι του, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και έκλεισε τον λόγο του με ένα «You will never walk alone», ευχαριστώντας άπαντες που συνεργάστηκαν μαζί του.

Δείτε την συγκινητική τοποθέτηση του Φαμπίνιο, προτού υπογράψει τριετές συμβόλαιο στη Σαουδική Αραβία:

«Σήμερα φεύγω από το σπίτι μου. Έχουν περάσει πέντε χρόνια που φοράω αυτή τη φανέλα και πάντα με τη μεγαλύτερη τιμή και ευτυχία. Από την πρώτη μέρα στο Λίβερπουλ, με έχουν αγκαλιάσει όλοι. Αυτό που είδα μέσα σε αυτό το κλαμπ, η σχέση μεταξύ των ανθρώπων εκεί, με έκανε να νιώσω σαν οικογένεια. Σε αυτά τα πέντε χρόνια, μεγάλωσα ως παίκτης, ως άντρας, έκανα όνειρα πραγματικότητα… Με αυτή τη φανέλα, κέρδισα κάθε τίτλο που μπορεί να ονειρευτεί ένας παίκτης. Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο Αγγλίας, Κύπελλο Καραμπάο… Χάρη στη Λίβερπουλ, έφτασα στο υψηλότερο επίπεδο μου και έπαιξα Παγκόσμιο Κύπελλο. Χάρη στη Λίβερπουλ, εκπλήρωσα το όνειρό μου να περπατήσω σε ένα γήπεδο με τον γιο μου στην αγκαλιά μου. Χάρη στη Λίβερπουλ, έπαιξα στο καλύτερο γήπεδο του κόσμου, με την καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο, που είναι το Άνφιλντ. Χάρη στη Λίβερπουλ, έζησα το μεγαλύτερο ματς της ζωής μου, την επιστροφή κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία δεν καταλαβαίνει κανείς, αν δεν βρισκόταν Άνφιλντ. Αυτή η στιγμή θα είναι πάντα στη μνήμη μου. Μου αρέσει αυτό που αντιπροσωπεύει αυτός ο κόσμος για τον σύλλογο. Αυτή η σχέση αγάπης μεταξύ του συλλόγου και των φιλάθλων πάντα με εντυπωσίαζε. Και μπορώ να πω χωρίς φόβο ότι το “You'll never walk only”, μετά από εκείνο το ματς, δίπλα στους οπαδούς μας, ήταν η πιο καθοριστική στιγμή της καριέρας μου με τη Λίβερπουλ. Το λέω με μια καρδιά γεμάτη χαρά: Λατρεύω αυτό το κλαμπ. Ευχαριστώ, Reds για όλα όσα ζήσαμε μαζί. You will never walk alone

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0