Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Θα παλέψουμε για να κρατήσουμε τον Γουόκερ, είναι αναντικατάστατος»

Γκουαρδιόλα: «Θα παλέψουμε για να κρατήσουμε τον Γουόκερ, είναι αναντικατάστατος»

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει «με νύχια και με δόντια» να κρατήσει στο ρόστερ τον Κάιλ Γουόκερ καθώς είναι αναντικατάστατος.

Το μέλλον του Κάιλ Γουόκερ είναι αβέβαιο, με τις πιθανότητες να μην είναι με τους «πολίτες», μετά την παραδοχή του διεθνή Άγγλου ότι έχει… ξενερώσει που «έχασε» τη θέση του προς το τέλος της περσινής σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέμεινε θα παλέψει για να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 33χρονου Άγγλου αμυντικού σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει από το «Έτιχαντ», αλλά ο κόουτς των «πολιτών» ξεκαθάρισε πως: «Θα παλέψουμε γι' αυτόν, όπως είμαι αρκετά σίγουρος ότι (θα το κάνει) η Μπάγερν. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει».

Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη στο Τόκιο την Τετάρτη (26/07), καθώς συνεχίζουν τις περιοδείες τους για την προετοιμασία και ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου για τον Γουόκερ δεν θα τον αποτρέψει από το να επιλέξει τον παίκτη στον αγώνα. «Είναι ένας απίστευτα σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχει πολύ συγκεκριμένα προσόντα που είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν παγκοσμίως. Τα συγκεκριμένα προσόντα του είναι αναντικατάστατα. Χρειαζόμαστε τους καλύτερους παίκτες μας απέναντι στην Μπάγερν και ελπίζουμε ότι θα μείνει μαζί μας την επόμενη σεζόν, οπότε γιατί να μην παίξει;».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0