Football Talk

Βόλος - ΑΕΚ 0-3: Επιβλητική με τον Γκαρσία ξανά «κεφάτο»! (video)

Βόλος - ΑΕΚ 0-3: Επιβλητική με τον Γκαρσία ξανά «κεφάτο»! (video)
Η ΑΕΚ κυριάρχησε κόντρα στον Βόλο κι επικράτησε με σκορ 3-0 (23/07) στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ξανά ο Λιβάι Γκαρσία, που σκόραρε δύο φορές μέσα σε έξι λεπτά!
Απόλυτα κυνική και κυριαρχική εμφάνιση από την ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο! Η «Ένωση» επικράτησε με σκορ 3-0 (23/07) στο μεταξύ τους φιλικό στο Πανθεσσαλικό, δίνοντας συνέχεια στις επιβλητικές της εμφανίσεις, κατά μήκος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Λιβάι Γκαρσία «καθάρισε» από νωρίς, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε έξι λεπτά (16', 22'), για να φτάσει τα πέντε γκολ στα δύο τελευταία φιλικά! Πολύ καλή εμφάνιση και πάλι από τον Ζίνι, ενώ ο Πισάρο έβγαλε διάθεση και... ποιότητα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, έχοντας και μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Ο Βόλος είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, αλλά ο Μύγας δεν νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Στάνκοβιτς, μετά από την εξαιρετική κάθετη του Ντέλετιτς στο 3ο λεπτό.

Η ΑΕΚ πήρε τα «ηνία» του αγώνα από εκείνο το χρονικό σημείο, απείλησε με τον Ζίνι στο 8' κι εν τέλει βρήκε δίχτυα στο 16', με τον Ανγκολέζο επιθετικό να δίνει ασίστ «πάρε-βάλε» στον Λιβάι Γκαρσία.



Η πίεση συνεχίστηκε και στο 22', ο Μοχαμάντι έκανε την κίνηση στην πλάτη της άμυνας, «έσπασε» την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Γκαρσία, που με δυνατό πλασέ βρήκε ξανά δίχτυα.



Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα είχε κλείσει τον Βόλο στα «καρέ» του και έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ. Στο 36ο λεπτό, ο προωθημένος Βίντα έκανε ένα «γλυκό» πλασέ εκτός περιοχής, αλλά ο Κόστιτς απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα (40'), ήταν η σειρά του Στάνκοβιτς να απομακρύνει εντυπωσιακά, το πολύ όμορφο χτύπημα φάουλ του Ντέλετιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα της, αλλά συνέχισε να πιέζει και να απειλεί. Παράλληλα, ο Ροδόλφο Πισάρο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός είχε μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 71', όταν νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο, αλλά και μία προσπάθεια να δώσει ασίστ στον Φαν Βέερτ στο 90', τσιμπώντας την μπάλα.



Εν τέλει, ο Μαχαίρας ήταν ο μόνος παίκτης που σκόραρε στο 2ο ημίχρονο, με το σουτ του εκτός περιοχής στο 61', να αλλάζει λίγο πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς (61' Παπαδόπουλος), Μύγας (76' Τάχατος), Κρούζλιακ, Σιέλης, Κίτσος (66' Λούνα), Τσοκάνης (61' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (76' Μεταξάς), Τρουιγέ (76' Καραγιάννης), Μραζ (45' Άλχο), Ντέλετιτς (45' Κόμπα), Μωραΐτης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Ζίνι, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν:

Αθανασιάδης, Ρόκσον, Φαν Βέερτ, Μαχαίρας, Πισάρο, Άμραμπατ, Ρότα, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Μήτογλου, Χατζησαφί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0