Football Talk

ΠΑΟΚ: Η Μπεϊτάρ «λύγισε» και έχασε το Super Cup (3-1) από την Μακάμπι Χάιφα (video)

ΠΑΟΚ: Η Μπεϊτάρ «λύγισε» και έχασε το Super Cup (3-1) από την Μακάμπι Χάιφα (video)

Η επικείμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Conference League, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ηττήθηκε με 3-1 στον τελικό του Super Cup Ισραήλ από την Μακάμπι Χάιφα με ανατροπή και προβλημάτισε με την εικόνα της.

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έδωσε το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, μερικές ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Ωστόσο, η εικόνα της ήταν προβληματική, είδε την Μακάμπι Χάιφα να της... ανατρέπει το σκορ και να πανηγυρίζει εν τέλει την κατάκτηση του Super Cup Ισραήλ.

Από την αρχή η πρωταθλήτρια Ισραήλ μπήκε δυναμικά και έβαλε… δύσκολα στην μελλοντική αντίπαλο του «Δικεφάλου», ωστόσο δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού στο 45ο λεπτό ο Φράιντεϊ άνοιξε το σκορ.

Αυτή, όμως, ήταν η μοναδική τελική προσπάθεια στον στόχο από πλευράς Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία γενικότερα είχε μόλις τρία σουτ έναντι των… 16 της Μακάμπι Χάιφα.

Το να συμβεί η ισοφάριση έμοιαζε θέμα χρόνου και εν τέλει αυτή ήρθε στο 58’ με τον Τσέρι, ενώ τα γκολ των Νταβίντ στο 84’ και Καλάιλι στο 90+4’, «σφράγισαν» την ανατροπή και το τρόπαιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0