Football Talk

Στην Αλ Ετιφάκ ο Χέντερσον, τέλος εποχής στη Λίβερπουλ!

Στην Αλ Ετιφάκ ο Χέντερσον, τέλος εποχής στη Λίβερπουλ!

Η «σημαία» βγαίνει από τον ιστό... Ο Τζόρνταν Χέντερσον κλείνει τον κύκλο του στη Λίβερπουλ και θα συνεργαστεί με τον Στίβεν Τζέραρντ στην Αλ Ετιφάκ!

Ο αρχηγός παραχωρεί το περιβραχιόνιο, κλείνει το μεγάλο βιβλίο της ιστορίας του με την κόκκινη φανέλα και αποχωρεί για νέες περιπέτειες...

Ο Τζόρνταν Χέντερσον θα φύγει άμεσα από την Γερμανία όπου η Λίβερπουλ πραγματοποιεί την προετοιμασία της, με τον Άγγλο χαφ να ταξιδεύει στην Αραβία ώστε να υπογράψει στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο άνθρωπος από τον οποίο ο «Χέντο» πήρε το χρίσμα του αρχηγού στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ, τον τραβάει τώρα μαζί του σε πολύ διαφορετικά ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Ο Χέντερσον έχει ήδη συμφωνήσει με την Αλ Ετιφάκ για συμβόλαιο τριών ετών έναντι 350.000 λιρών την εβδομάδα (δίχως φόρους), ενώ, το SkySports αναφέρει πως η Λίβερπουλ είπε το «ναι» στους Άραβες στην προσφορά των 12 εκατ.λιρών που κατέθεσαν εκείνοι για την πολύπειρο χαφ.

Στο λιμάνι βρέθηκε από το 2011, κατάφερε παρά τις πιέσεις και τις αμφιβολίες για τις δυνατότητές του να παραμείνει στην ομάδα και να μη φύγει δανεικός, το 2015 πήρε το περιβραχιόνιο από τον Τζέραρντ και κατέγραψε συνολικά 492 εμφανίσεις με τη φανέλα του αγγλικού κλαμπ.

Τα... πατηματάκι κάθε φορά που ετοιμαζόταν να σηκώσει ένα τρόπαιο, τα τελευταία χρόνια, στην εποχή του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ, θα μείνουν αξέχαστα, μαζί με όσα πρόσφερε σε αυτά τα 12 έτη στον σύλλογο.

Πηγή: www.England365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0