Football Talk

Η Άρσεναλ… δούλεψε για αυτή τη μέρα: Με δύο μεταγραφές και μία ανανέωση, ξεχνά τον Τσάκα!

Η Άρσεναλ… δούλεψε για αυτή τη μέρα: Με δύο μεταγραφές και μία ανανέωση, ξεχνά τον Τσάκα!

Σπουδαία μέρα για την Άρσεναλ, η οποία μέσα σε ένα 24ώρο, θα δει τη δουλειά ενός ολόκληρου μήνα να ανταμείβεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ντέκλαν Ράις και ο Γιουριέν Τίμπερ περνούν τα εργομετρικά τους τεστ, την ώρα που ο Γουίλιαμ Σαλιμπά υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες».

Μπορεί πολλοί φίλοι της Άρσεναλ να είναι ακόμη αρκετά δυσαρεστημένοι με την αποχώρηση του Γκρανίτ Τσάκα από το ρόστερ της ομάδας. Ακούγεται λογικό. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στον σύλλογο για επτά χρόνια, όντας ο μοναδικός που είχε δει τους «κανονιέρηδες» τόσο με τον Αρσέν Βενγκέρ όσο και με τον Μικέλ Αρτέτα.

Κάθε κύκλος όμως κάποια στιγμή ολοκληρώνεται και μερικές ώρες μετά το φινάλε της σχέσης με τον Ελβετό μέσο, η Άρσεναλ αναμένεται να δικαιωθεί πλήρως για την προσπάθειά της τον ένα τελευταίο μήνα.

Και αυτό διότι τρία διαφορετικά deal, μπαίνουν στην διαδικασία της ολοκλήρωσής τους, με πρώτο την ανανέωση του Γουίλιαμ Σαλιμπά, μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, με τον Γάλλο να βάζει στα ταμεία του 10 εκατομμύρια ανά μία σεζόν.

 

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Ντέκλαν Ράις, όσο και ο Γιουριέν Τίμπερ, θα περάσουν τις εργομετρικές τους εξετάσεις. Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει με τους «κανονιέρηδες» και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους, κοστίζοντας αθροιστικά περίπου 150 εκατομμύρια.

Ακολούθως, και οι δύο θα ανακοινωθούν από την Άρσεναλ, με την Παρασκευή (07/07) ωστόσο, να αποτελεί την ημέρα που δικαιώνει και επιβραβεύει στον απόλυτο βαθμό, τόσο τον Έντου, όσο και τον Μικέλ Αρτέτα. Κράτησαν όσους ήθελαν και προσθέτουν δύο πολύτιμα «όπλα» στη φαρέτρα τους. Έχουν λοιπόν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0