Football Talk

Την τελευταία φορά που ο Πανσερραϊκός «έκοψε» βαθμό από τον ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία φορούσε… ασπρόμαυρα! (video)

Την τελευταία φορά που ο Πανσερραϊκός «έκοψε» βαθμό από τον ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία φορούσε… ασπρόμαυρα! (video)

Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό. Πλέον, οι «Σερραίοι» επιστρέφουν στην κορυφαία κατηγορία και ο τότε βασικός με τα… ασπρόμαυρα, Πάμπλο Γκαρσία, θα είναι στον πάγκο τους. Στόχος του; Να αναβιώσει η ιστορία…

Προπονητής του Πανσερραϊκού είναι και επίσημα ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα των Σερρών και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν του Πάμπλο Γκαρσία με τον νέο σύλλογο που θα εκπροσωπήσει, μπήκαμε στην διαδικασία να αναζητήσουμε πόσες φορές τέθηκε αντιμέτωπος με αυτόν.

Οι περιπτώσεις είναι τέσσερις συνολικά, με τον Ουρουγουανό τέως μέσο του ΠΑΟΚ, να έχει ως απολογισμό τρεις νίκες και μόλις μία ισοπαλία απέναντί του. Το εν λόγω αποτέλεσμα μάλιστα, σηματοδοτεί και την τελευταία φορά που ο Πανσερραϊκός κατόρθωσε να μην ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ, με το τελικό 1-1 να λαμβάνει χώρα τον Μάιο του 2011, μακριά από την Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν προηγηθεί από νωρίς, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν «σκληρό καρύδι». Κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και βρήκαν την στιγμή τους, περίπου 15 λεπτά πριν από το φινάλε.


Σε μία κούρσα που ξεκίνησε ο Γιώργος Γεωργιάδης μπροστά στον Πάμπλο Γκαρσία, ο Έλληνας επιθετικός βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, με τον ΠΑΟΚ να μην περνά νικηφόρα από τις Σέρρες, και τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Πλέον, ο στόχος του Πάμπλο Γκαρσία είναι η ιστορία να αναβιώσει και για πρώτη φορά μετά το 2011, όταν και αγωνιζόταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, να καταφέρει ο Πανσερραϊκός να επαναλάβει το αποτέλεσμα προ 12 ετών!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0