Football Talk

Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα 3-1: Συνεχίζουν ακάθεκτοι στην προετοιμασία οι «πράσινοι» (video)

Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα 3-1: Συνεχίζουν ακάθεκτοι στην προετοιμασία οι «πράσινοι» (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της σλοβένικης Ρογκάσκα και έκανε το 2/2 στα φιλικά προετοιμασίας του στην Αυστρία. Τα γκολ για το «τριφύλλι» πέτυχαν οι Ιωαννίδης, Μπερνάρ και Μάγκνουσον, ενώ o Ζντούνιτς μείωσε με εκπληκτική εκτέλεση.

Το εμπόδιο της Ρογκάσκα αποδείχθηκε πολύ χαμηλό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε τη δεύτερη νίκη στην Αυστρία, ενόψει της προετοιμασίας του. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήλεγξε το παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» μετά από ωραία συνεργασία των Βαγγιανίδη και Βέρμπιτς. Ο τελευταίος του έστρωσε τη μπάλα και εκείνος την έστειλε στα δίκτυα με ωραίο πλασέ στο 25’.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε γρήγορα και δεύτερο γκολ, στο 37ο λεπτό με τον Μπερνάρ. Υποδέχθηκε φανταστικά τη πάσα του Παλάσιος, άλλαξε πόδι και πλάσαρε στη γωνία για το 2-0.

Το τρίτο τέρμα ήρθε στο 63ο λεπτό, με τον Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και κατάφερε με καταπληκτικό τρόπο να στείλει τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας.

Η ομάδα από την Σλοβενία μείωσε στο τελικό 3-1 στο 83’, με ασύλληπτο σουτ του Μπρούνο Ζντούνιτς. Κατέβασε με το στήθος και έπιασε ένα τρομερό δυνατό σουτ, νικώντας τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι για το τελικό 3-1.


Συνθέσεις Παναθηναϊκου:

1ο ημίχρονο: Λοντίγκιν, Βαγγιανίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Χουάνκαρ, Πέρες, Κλεϊνχλέιζλερ, Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

2ο ημίχρονο: Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Ζέκα (Τρουιγιέ 79'), Τσόκαϊ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ (Καλοσκάμης 79'), Σπόραρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0