Football Talk

«Εσωτερικές» μεταγραφές στον Ατρόμητο με Σάλτα και Δήμο!

«Εσωτερικές» μεταγραφές στον Ατρόμητο με Σάλτα και Δήμο!

Δύο εσωτερικές μεταγραφές στην θέση του τερματοφύλακα και «έκλεισε» η τετράδα των γκολκίπερ στον Ατρόμητο.

Με εσωτερικές μεταγραφές αποφάσισε ο Ατρόμητος να «κλείσει» την τετράδα των γκολκίπερ.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του 21χρονου τερματοφύλακα, Γιάννη Σάλτα, για ακόμη μια σεζόν, ενώ παράλληλα προβιβάστηκε ο Χρήστος Δήμος, ο οποίος από τις ακαδημίες θα είναι παίκτης της πρώτης ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Γιάννη Σάλτα, για ακόμα μία χρονιά, με το νέο του συμβόλαιο να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο 21χρονος γκολκίπερ αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια λογίζεται πάντα στην ομάδα των τερματοφυλάκων μέσα σε μία σεζόν και μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πραγματοποιήσει το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Συγκεκριμένα, στις 8 Μαΐου του 2021 είχε αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (νίκη για την ομάδα μας με 3-1) για τη διαδικασία των playouts.

Παράλληλα, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, υπέγραψε και ο Χρήστος Δήμος. Γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2003, αποτελεί κι εκείνος προϊόν των Ακαδημιών του Ατρόμητου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και θα αποτελέσει επίσης μέλος της τετράδας των γκολκίπερ για την επόμενη σεζόν.

Ο Ατρόμητος τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0